SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başarılı Sporcular Kazgan'ı Ziyaret Etti

0
Güncellendi - 2016-01-25 13:56:24
Başarılı Sporcular Kazgan'ı Ziyaret Etti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da liseler arasında düzenlenen Greko-Romen Güreş Müsabakası’nda Akçadağ Anadolu Lisesi takım halinde 71 puan ve toplam da 14 madalya ile il birincisi oldu. Başarılı sporcular Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan'ı makamında ziyaret etti.

Battalgazi Spor Salonu'nda düzenlenen Liseli Gençler Greko-Romen İl Şampiyonası Müsabakaları sonunda takım halinde birinci olan Akçadağ Anadolu Lisesi güreş takımı, Okul Müdürü Abdullah Şimşek ve Beden Eğitimi Öğretmeni Ediz Erdem ile birlikte Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan'ı makamında ziyaret etti. Müsabakalar hakkında bilgi veren Okul Müdürü Şimşek, “Beden Eğitimi Öğretmeni Ediz Erdem ve öğrencilerinin yoğun çalışmaları neticesinde liseli Gençler Greko-Romen İl Şampiyonası Müsabakaları sonunda öğrencilerimiz, Hüseyin Karadoğan 96 kiloda il birincisi, M.Emin Zerek 46 kiloda il ikincisi, Semih Saydam-Ali Durak 55 kiloda il ikincisi, Ramazan Yakut-Soner Özipek 60 kiloda il üçüncüsü, Eray Karadoğan 66 kiloda il ikincisi, Ahmet Can Ergüleç-Murat Gideroğlu 66 kiloda il üçüncüsü, Ramazan Akbaba-Mahmut Kurt 74 kiloda il üçüncüsü, Yakup Altuntaş 84 kiloda il üçüncüsü, Yusuf Güde, Ahmet Fevzi Ertan 96 kiloda il ikincisi oldu” diye konuştu.

Başarılı sporcuları tek tek tebrik eden Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan ise başarıya ulaşmak için inanmak gerektiğini belirtti. Kazgan, “Okul öğrencilerimizin derslerinin yanı sıra spora önem verip güreşte de başarılı olmalarından, ilçemize de bu şampiyonluğu kazandırdıklarından dolayı emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ve başarılarının yükselerek devam etmesini diliyorum. Başarıya ulaşmak için inanmak gerekiyor. İleride daha büyük başarılara imza atacağımıza inanıyoruz” şeklinde konuştu.

Öte yandan Kazgan, başarılı öğrencilere spor malzemesi sözü verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız