SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başarılı Sporculara Kutlama

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:03:34
Başarılı Sporculara Kutlama
A- A+ PAYLAŞ

İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut Hokey branşında başarılı okulları ve öğrencileri makamında kabul etti.

Malatya Milli Eğitim Müdürü yaptığı konuşmasında “ Okul Sporları kapsamında Malatya dan iki okulumuz Hokey dalında Türkiye derecesi elde ettiler. Malatya Güzel sanatlar ve Spor Lisesi Erkekler Hokey Takımı Türkiye 2.si olurken Hacı Ahmet Akıncı Anadolu Lisesi Kız Hokey Takımı ise Türkiye 4.sü oldu. Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan gönderdiği yazıyla bizi tebrik ettiler kendilerine teşekkür ediyoruz. Bizlerde Türkiye de ilk defa okul sporları kapsamında düzenlenen şampiyonada İlimizi temsil eden okullarımızın gösterdiği başarıyı kutluyor öğrencilerimize onları hazırlayan öğretmenlerimize okul idarecilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Gaziantep ‘de 4-9 Haziran tarihinde yapılan Hokey Şampiyonasında Malatya’yı temsil eden H.Ahmet Akıncı Anadolu  Lisesi Müdürü Halil Öztemiz, Beden Eğitimi Öğretmeni Makbule Pas, Öğrenciler Büşra Durak, Berna Molon , Spor Lisesinden okul Müdürü Mesut Aydoğan, Müdür Yardımcısı Mehmet Kal, Beden Eğitimi Öğretmeni Salih Timurkaan,öğrenci Hacı Ahmet İnan  İl Milli Eğitim Müdürüne katkılarından dolayı teşekkür ettiler. Öğrencilere kitap hediye eden Mehmet Bulut gelen heyet ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Ayrıca H.Ahmet Akıncı Anadolu  Lisesi  Kız  Takım Kaptanın  Hokey Milli Takımına çağrıldığı belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız