SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başarılı Sporculardan Müdüre Ziyaret

0
Güncellendi - 2020-01-22 02:28:45
Başarılı Sporculardan Müdüre Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan, Spor Toto Türkiye Salon Yürüyüş Şampiyonasında başarılı olan sporcular ile antrenörlerini kabul etti.

Türkiye’nin en iyi yürüyüşçülerini bir araya getiren Spor Toto Türkiye Salon Yürüyüş Şampiyonası 11 Ocak’ta İstanbul Ataköy Atletizm Salonu’nda yapıldı. 

U14, U16, U18, U20 ve büyüklerde toplam 129 atletin yarıştığı müsabakalarda, Malatyalı sporcular elde ettikleri derecelerle öne çıktı. Şampiyonada; Serhat Güngör U20 Türkiye şampiyonu, Hamza Bayraktar U18 Türkiye şampiyonu, Mehmet Güngör U16 Türkiye şampiyonu, Özgür Topsakal U20 Türkiye ikincisi oldu.

Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan, Spor Toto Türkiye Salon Yürüyüş Şampiyonası’nda derece elde eden sporcuları ve antrenörlerini makamında kabul etti. 

Sporcuları ve antrenörleri Erdal Altuntaş ve Nihat Erim'i makamında ağırlayan İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan alınan bu başarıdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

Kayhan, sporcuların önemli dereceler elde ettiklerini belirterek, “ Sporcularımız antrenörlerinin disiplinli ve özverili çalışmaları neticesinde yıllardır emek veriyorlar. Bu emeğinin karşılığını almaya da başladılar. Aldıkları bu başarılar bizleri oldukça memnun etti. Umarım Avrupa ve Dünya Şampiyonlukları da yaşar ve yaşatırlar bizlere. Sporcularımıza ve antrenörlerimize gereken her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Spor Toto Türkiye Salon Yürüyüş Şampiyonasında yapmış oldukları derecelerden dolayı sporcularımız Serhat Güngör, Hamza Bayraktar, Mehmet Güngör, Özgür Topsakal antrenörleri Erdal Altuntaş, Nihat Erimi ve sporcularımızın ailelerini tebrik eder, başarılarının devamını dilerim” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Recep (4 yıl önce)
    Antrenörlükten gelmiş bir spor adamını sırf bir guruba üye değil diye görevden aldırıp yerine hayatında spor olmayan birini spora yönetici diye atarsanız ancak ödül töreni ve ziyaret dışında başka bir faaliyette göremezsiniz. Sporculara nasıl bir destek verilmiş merak ediyor millet. Bugün makamlarda benim adamım olsun da gerisi ne olursa olsun diyenler ahirette hesabı öderler. Tabi ahireti hatırlayan varsa.
    0
    0
    Yanıtla
  • Recep Bey size katılıyorum. Rehber öğretmen olan hayatında idarecilik vasfı olmayan bir kişi hangi özelliğinden dolayı ataması yapıldı. Malatya kamuoyu bilgilendirilmelidir.
    0
    0
    Yanıtla