SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başarılı Sporcuya Ödül

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:12:28
Başarılı Sporcuya Ödül
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Yüzme Şampiyonası’nda dereceye giren Akif Erdem Hedekoğlu, Vali Vasip Şahin’i makamında ziyaret etti. 

Geçtiğimiz ay içerisinde İstanbul’da yapılan Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu’nunca düzenlenen Türkiye Yüzme Şampiyonası’nda iki üçüncülük ve bir ikincilik elde eden Şehit Murat Doğru İlkokulu 3. sınıf öğrencisi Akif Erdem Hedekoğlu, annesi Hacer Hedekoğlu, Malatya Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Sadi Fındıklı ve Antrenörü Nazan Ulutaş ile birlikte Vali Şahin’i makamında ziyaret etti.

İl Müdürü Fındıklı Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Yüzme Şubesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile 2-3 Mart 2013 tarihlerinde Türkiye Bedensel Engelliler Yüzme Şampiyonası gerçekleştirildiğini, Hedekoğlu’nun şampiyonada iki üçüncülük birde ikincilik elde ettiğini belirtti.

Vali Şahin de başta Akif Erdem olmak üzere antrenörü ve annesini tebrik ederek kutlarken Akif Erdem’e başarılar dileyerek kendisine tablet bilgisayar hediye etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız