SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başarılı Tekvandocular Ödüllendirildi

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:09:20
Başarılı Tekvandocular Ödüllendirildi
A- A+ PAYLAŞ

 Alaca Spor Kulübü, başarılı tekvando sporcularını ödüllendirdi. Tekvando branşında, yıl içerisinde düzenlenen şampiyonlarda başarılı olan Gülistan Beyza Ekinci, Muhammed Budak, Ahmet Emre Demir ve sporcuların antrenörü Ersin Cengiz, Alaca inşaat tarafından ödüllendirildi.

Şampiyonalarda başarılı olan tekvandocular Gülistan Beyza Ekinci, Muhammed Budak ve Ahmet Emre Demir'e plaket takdiminin yanı sıra altın hediye edildi.

Ali Dayı restoranda düzenlenen ödül töreninde konuşan Malatya İnönü Üniversitesi Spor Şube Müdürü Salih Coşar, genç tekvandocuları elde ettikleri başarıdan dolayı tebrik etti.

Coşar, Malatya'da başarılı tekvandocuların yetişmesinin kendilerini gururlandırdığını ifade ederek, "Çocuklarımızın yıl içerisinde elde ettikleri başarıları görmek, onların bu başarılarını kamuoyuna iletmek üzere bir araya geldik. Çorbada tuz misali çocuklarımızın yüreğini, içini doldurabilirsek; hayata hazırlarken akademik eğitiminin yanında çocuklarımızın kültürel, sosyal faaliyetlerle yüreklerini doldurabilir, onları topluma kazandırabilirsek, o bir kişiyi kazanmış oluruz. Bir kişi çok önemlidir. Bir kişinin hayata hazırlanmasında çorbada tuz olabilirsek, kendimi minnettar kabul ederim. Marifet için böyle güzel iltifatlar lazım. Marifet, görmektir, bu çocukların varlığından haberdar olmaktır. Şehrimizde böyle başarıların olduğunu bilmektir. Bunlar Allah'ın bize vermiş olduğu bir nimettir. Bu çocuklarımızın kıymetini bileceğiz" dedi.

Alaca Spor Kulübü Başkanı ve eski milli tekvandocu Nevzat Alaca ise, kulüp olarak başarılı sporcuları onura etmek amacıyla böyle bir etkinlik düzenlediklerini kaydetti.

Yıl içerisinde düzenlenen şampiyonalarda Gülistan Beyza Ekinci, Muhammed Budak ve Ahmet Emre Demir'in başarılı sonuçlar aldıklarını anımsatan Alaca, "Gülistan Beyza Ekinci, elde ettiği başarılar neticesinde Yıldızlar Milli Takım Kampına çağrıldı. Milli Takım Kampı'nda yapılacak olan seçmeyi de kazanırsa, Azerbaycan'da yapılacak olan Yıldızlar Dünya Tekvando Şampiyonasına katılma hakkını elde edecek. Ben, sporcumuzun bu seçmelerde başarılı olacağına inanıyorum" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından başarılı tekvandoculara, plaket ve altın takdiminde bulunuldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız