SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başarılı Üreticiye Kovan

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Arıcılık Kursuna katılan, sınav sonucunda başarılı olan kursiyerlerin belgeleri ve Arı Kovanları törenle verildi.

Malatya Tarım İl Müdürlüğü Çiftçi Eğitim ve Yayım Şube Müdürlüğü ve Halk Eğitim Müdürlüğü'nün 18 Ekim - 9 Aralık 2010 tarihleri arasında ortaklaşa düzenlemiş olduğu Arıcılık Kursu'nda başarılı olanların belgeleri Tarım İl Müdürlüğü Salonu'nda düzenlenen programla verildi.

Programın açılış konuşmasını yapan Tarım İl Müdürü Hamit Aygül, tarımın değişik kollarındaki faaliyetlerin arttırılması adına düzenlenen Arıcılık Kursuna katılıp başarılı olanları tebrik ederek, 2010 yılında 5 tane Arıcılık Kursunun açıldığını, bu kurslarda 145 kursiyerin Arıcılık Belgesi almaya hak kazandığını bildirdi.

Kursiyerlerin işlerinin aksamaması için eğitimlerin hafta içi 18:00 - 22:00 saatleri arasında yapıldığını hatırlatan Aygül, bu kurs döneminde başarılı olanlara dağıtılmak üzere Şark Vital ve Düşsel Arıcılık tarafından verilen 20 Adet kovan için teşekkür ederek, bu firmaların Malatya'da Arıcılığın gelişmesi için yaptıkları teşvikten dolayı takdirlerini dile getirdi.

Daha sonra kursiyerin sayısının fazla olması dolayısı ile kura ile belirlenenlere Arı Kovanları İl Müdürü yetkilileri tarafından verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız