SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Başarımız Arttı'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Yeşiltepe Lisesi'nin önceki yıllara oranla 2009 ÖSS'de başarı elde ettiği bildirildi.

Yeşiltepe Lisesi tarafından yapılan açıklamada, "Lisemiz son üç yıldır ÖSS'de gösterdiği başarıyı bu yıl da sürdürdü. Üniversite kazanma oranını yüzde 1'den yüzde 17'ye yükselterek onlarca öğrencinin üniversiteli olmasını sağladı. Okulumuz mezunu Ali Adıgüzel isimli öğrenci Türkiye 97'ncisi olarak Yeşiltepe Lisesi'ne büyük bir gurur yaşattı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan liseler arası bilgi yarışmasında Malatya ikincisi olan lisemiz, ÖSS'de Gata Tıp Fakültesi'ne dahi öğrenci göndermenin gururunu yaşıyor" denildi.

ÖSS'de başarı gösteren Yeşiltepe Lisesi öğrencilerinin isimleri ve kazandıkları üniversiteler şöyle:

"İsmail Işık (Gülhane Askeri Tıp Akademisi), Ömer Kolak (İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Matematik), Murat Yüksel (Akdeniz Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Matematik), İlkan Ayaz (Pamukkale Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi), Yunus Kara (Süleyman Demirel Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili Edebiyatı), Tugay Doğan (İnönü Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği), Mahmut Köle (Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Türkçe Öğretmenliği), İbrahim Bayram (Akdeniz Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Arkeoloji), Leyla Karakaş (Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Bil. Fakültesi Hemşirelik), Zeynep Göldağ (Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Bil. Fakültesi Ebelik), Bahar Şahin (A.Ö.Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı), Özcan Kocaaslan (İnönü Üniversitesi M.Y.Okulu Harita ve Kadastro), Ali Aladağ (Mustafa Kemal Üniversitesi Antakya M.Y.O.İnşaat Teknolojisi), Özlem Turan (Adıyaman Üniversitesi M.Y.O. Ağırlama Hizmetleri)"

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız