SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Başarımız Malatya'nın Başarısı"

A- A+ PAYLAŞ

 

Malatya Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, polisin halkla yaptığı işbirliğinin her zaman başarıyı getirdiğini söyledi.

Malatya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şubesi'nin binası ve çevre düzenlemesinin yeniden yapılması nedeniyle açılış töreni düzenlendi. Törene Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, MESOB Başkanı Şevket Keskin, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman ile çok sayıda davetli ve emniyet mensupları katıldı.

Asayiş Şube Müdürü Ahmet Pehlivan, "Asayiş Şube Müdürlüğümüzün personel ve teknolojik gelişimine paralel olarak fiziki ve görsellik açısından Malatya ilimize yakışır bir hale getirilmesinde Belediye Başkanımızın öncülüğünde emeği geçen tüm Malatyalılara teşekkürü bir borç biliyorum. Bundan sonraki süreçte daha huzurlu bir Malatya için bu hizmetlerin devamını diliyorum. Asayiş Şube Müdürlüğümüzün modern bir hizmet binasına kavuşması Malatya Belediye başkanımızın beş yıldızlı bir şehir projesinin bir devamıdır. Emniyet Müdürlüğümüze sağlanacak bu tür tesis ve hizmet binaları vatandaşa daha rahat ve ferah bir ortamda hizmet verebilmemiz için son derece önemlidir. Bu eser İl Emniyet Müdürümüz Sayın Ali Osman Kahya'nın mihmandarlığında Asayiş Şube Müdürlüğü personelinin ortak bir eseridir. Polis-halk ilişkilerinin  bir numunesidir" dedi.

Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya ise, polis-vatandaş işbirliğinin asayişi olumlu yönde etkilediğini belirterek, polisin halkla bütünleşmesi, birlik ve beraberlik içinde hareket etmesi sonucunda bu tür eserlerin ortaya çıktığını kaydetti. Kahya, "Arkadaşlarımızın güzel bir ortamda çalışması başarılarını etkilemektedir. Bizim başarımız Malatya'nı başarısıdır. Bu binanın yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, Malatya'nın dört bir tarafının daha yaşanabilir, daha modern bir şehir olması için yoğun bir çalışma içinde olduklarını söyleyerek, "Ben bu güzelliklerin devamını diliyorum. Malatya huzur açısında önemli mesafeler aldı. Malatya, geceleri ailelerin rahatlıkla gezebildiği bir şehir" dedi.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a ve binanın yapımına destek veren kurum ve kuruluş temsilcilerine Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya tarafından teşekkür plaketi verildi.

Açılış sonrasında katılımcılar Asayiş Şubesi'nin içerisini bir süre gezdiler.

Açılışın ardından ise Asayiş Şubesi personeli tarafından yaptırılan Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya Çeşmesi'ni davetliler incelediler. Kahya ve davetliler, çeşmeden su içtiler. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız