SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Başarısından Şüphemiz Yok"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:35:02
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya Baro Başkanı Av. Enver Han’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. 

Ziyaret sırasında konuşan Baro Başkanı Av. Enver Han; “Sayın Ahmet Çakır, Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Malatya’nın ilk Büyükşehir Belediye Başkanı.  Sayın Başkanımızın çok önemli sorumluluğunun olduğunu düşünüyorum. Şu anda yapısal organizasyonlarla meşgul olduğuna inanıyorum.  Sayın Belediye Başkanımız Ahmet Bey’in başarılı çalışmalar yapacağı konusunda herhangi bir şüphemiz yok.  Halkımızın daha iyi koşullarda yaşaması, engelsiz yaşam alanlarının oluşturulması noktasında Belediye Başkanımızın çalışmalar yapacağına inanıyorum. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine bir kez daha teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Baro Başkanı Av. Enver Han’a yeni görevinde başarılar dileyen Belediye Başkanı Ahmet Çakır; “Türkiye’de etkili bir yapısı olan Malatya; gelişen, kalkınan huzurlu bir kent. Büyükşehir olmamız Malatya’nın gelişmesi, kalkınması, sağlıklı bir kente dönüşmesi; ekonomik olarak güçlenmesi ve yeni istihdam alanlarının oluşmasına katkıda bulunmuştur. Malatya’da kamu kurumları arasında gerçekten iyi bir dayanışma ve diyalog bulunuyor. Malatya’nın güçlü bir sivil toplum örgütü var. Kamu kurumları ile sivil toplum kuruluşlarının birlikte hareket etmelerinin, Malatya’nın her anlamda gelişmesine büyük katkısı olacaktır. Bizler de fırsat buldukça kamu kurumlarımızı ziyaret ederek, istişarelerde bulunuyoruz. Sizlere görevinizde başarılar diliyorum, hayırlı görevler nasip olsun” şeklinde konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız