SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Başarısız Olduk" İtirafı

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:01:36
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor'un genel kaptanı Çetin Aydoğan, Play-off'ta elenmenin üzüntüsünü yaşadıklarını ifade ederek, yönetim olarak başarısız olduklarını kabul ettiklerini söyledi. 

Yönetim olarak olağanüstü genel kurul kararı aldıklarını kaydeden Aydoğan, "Sezon içinde yönetimdeki tüm arkadaşlarımızla beraber direk çıkmayı hedefliyorduk. Fakat direk çıkma konusunda gerek hoca değişiklikleri gerekse kadro dışı futbolcular olsun ilk yarı istediğimizi yakalayamadık. Sonrasında sakat ve cezalı futbolcular çokluğu da buna etki etti. İlk yarının sonunda Özcan Kızıltan hocamız ile yolları ayırdık. İkinci yarının başında Mert Korkmaz hocamızla yolumuza devam ettik. Mert hocamızla bir çıkış yapacağımızı düşünüyorduk. Mert hocamızla o çıkışı gerçekleştiremedik. Mert hocamızla birlikte 9 haftalık periyotta 14 puan kaybımız oldu. Yollarımızı ayırma kararı aldık. Cafer hocamız geldi. Cafer hocamızla şampiyonluk şansımızı Tarsus İdman Yurdu maçına kadar kovaladık. Tarsus maçında olumsuz mağlubiyetimiz bizi direkt Play-off potasına itti. Play-off’a çıkma şansımızı da iyi kullanamadık. Şanssız bir şekilde elendik. Şanssız da sayılmazdık. Çok kötü oynadık" dedi.

Aydoğan, yönetim olarak başarısız olduklarını kabul ettiklerini belirterek, "Yönetim olarak kendimde dahil kendimizi başarısız kabul ediyoruz. Başkanımız ile birlikte yönetimdeki arkadaşlarla toplantı kararı aldık. Yeni gelecek insanların önünü açmak adına kongre yapıyoruz. Burada Yeni Malatyaspor’un menfaati söz konusu. O yüzden gelecek insanlar bizden daha faydalı olabilir kulübümüze. Olağanüstü kongremizde ne karar çıkacak hep beraber bekleyip göreceğiz" diye 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız