SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Başarıya Birlikte İmza Atacağız'

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:04:50
'Başarıya Birlikte İmza Atacağız'
A- A+ PAYLAŞ

Merkezi İstanbul’da bulunan Malatya Eğitim Vakfı (MEV) Genel Başkanı ve eski Bakanlardan Metin Emiroğlu, vakıf yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyaret sırasında bir konuşma yapan MEV Genel Başkanı Metin Emiroğlu yapılan seçimlerle MEV’deki hizmet bayrağını, vakfa büyük emekleri geçen İ.Ü. eski Rektörü Mesut Parlak’tan devraldığını söyledi.

Malatyalılar’ın tuttuğunu koparan, başarılı hizmetler yapan insanlar olduğunu belirten Emiroğlu, eğitim konusunda da Malatyalıların başarılı olduğunu söyledi. Emiroğlu, “Geçmişte, Okumuşu Çoğaltma, Okuyanı Koruma Cemiyetleri vardı. Bu cemiyetler, birçok üniversite gençliğinin yetişmesine vesile olmuşlardır. Yani Malatya halkı okuma-yazma konusunda çok duyarlıdır. Bunun için ümit ediyorum, iyi bir sinerji oluşturabilirsek ‘birlikten kuvvet doğar’ prensibi çerçevesinde Malatya Eğitim Vakfı’nı inşallah daha yukarı noktalara getireceğiz. Tabi bu faaliyetleri yaparken Malatya’nın bütün Sivil Toplum Kuruluşları MİAD olsun MASTÖB olsun bizimle işbirliği içerisindeler. 

Tabi, belediyemizin de bir çok eğitim faaliyetleri var. Bize bu faaliyetler içerisinde ne düşüyorsa o konuda işbirliği yapmaya amadeyiz, bir eğitim vakfı olarak belediyemizle birlikte inşallah başarılı hizmetlere hep birlikte imza atacağız.

Değerli Başkanım, güzel çalışmalarınızı duyuyoruz her zaman, iftihar ediyoruz. Malatyamız her şeye layıktır. Sizler de genç bir kadro olarak çok özenli çalışıyorsunuz. İnşallah önümüzdeki dönemlerde de bu çalışmalar böyle güzel bir şekilde devam edecektir” şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise yaptığı konuşmada, Malatya Eğitim Vakfı’nın, Malatya’nın büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olduğunu belirterek, bugüne kadar güzel ve anlamlı hizmetler yaptığını söyledi. MEV’in insana yatırım yaptığını ve insana yapılan yatırımı da kutsal gördüğünü kaydeden Başkan Çakır, “Burada, Malatya’ya her anlamda sahip çıkan, öncülük eden, Malatya’nın ismini en güzel şekilde temsil eden, kendi sektörlerinde öne çıkmış çok değerli işadamlarımız var. Bugüne kadar Şaban Taçyıldız olsun, Mesut Hocamız olsun çok güzel hizmetler yaptılar. Ama Sayın Bakanımızın da böyle bir göreve gelmesi bizleri son derece mutlu etti. Bütün Malatyalıları da sevindirdi. Sayın Bakanımızın bugüne kadar ülkemize çok büyük hizmetleri oldu. Malatyalılar sizi seviyor, sizin ayrı bir yeriniz var. Sizin katkınız ve Malatyalıların sahip çıkmasıyla da MEV’in çok daha güzel işler başaracağını, gelecekte ülkemizde söz sahibi olacak gençlerin yetişmesinde büyük katkınız olacağına yürekten inanıyorum. Bu birlikteliğin güzel hizmetler getirmesini, başarılı projelere imza atmasını gönülden diliyorum” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız