SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Başarıya İnanıyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:20:40
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Şerif Büyükdaş, Deplasmanlı B-1 Futsal Ligi’nin Cumartesi günü başlayacağını bildirdi. 

Görme Engelliler Spor Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Görme Engelliler Spor Kulübü Onursal Başkanı Şerif Büyükdaş, Deplasmanlı B-1 Futsal Ligi’nin Cumartesi günü başlayacağını kaydederek, “Görme Engelliler Spor Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan Deplasmanlı B-1 Futsal Ligi, Cumartesi günü başlayacak. Doğu Anadolu’yu Malatya Görme Engelliler Spor Kulübü temsil edecek. Malatya Görme Engelliler Spor Kulübü, ilk maçını Tokat Erbaa Belediye Görme Engelliler takımı ile yapacak” dedi.

Malatya Görme Engelliler Spor Kulübü’nün lige renk katacağını ifade eden Büyükdaş, “Çıtayı, kendimiz için değil, Malatya’mız için yükseltmeyi hedefliyoruz. Sporcularımızda başarılı olacaklarına inanıyorlar. İnşallah Süper Ligde alacağımız başarılı sonuçlarla, sezon sonunda şampiyonluğa ulaşacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

Büyükdaş, müsabakalar öncesinde Malatyalılara da bir çağrıda bulunarak, şunları kaydetti: 

“Gerek profesyonel liglerde gerekse de amatör liglerde sponsor ve seyirci desteğine ihtiyaç olduğu unutulmamalıdır. Bu anlamda maçlarda, Malatya halkının bizleri yalnız bırakmamasını istiyoruz. Valimiz, Belediye Başkanımız, Milletvekillerimiz, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve Malatya halkını Cumartesi günü 10.00’da Yeşiltepe Stadına bekliyoruz. Maçlarımızı mutlaka izlemeye gelsinler. Görme engellilerimizin nasıl spor yaptığını gördüklerinde eminim ki, bundan sonra maçlara da geleceklerdir.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız