SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başarıya Kutlama

A- A+ PAYLAŞ

Model uçak yarışmasında Türkiye derecesi elde eden Sosyal Hizmetler Yurtlarında kalan öğrencileri kabul eden Malatya Vali Ulvi Saran, öğrencileri tebrik etti.

Valilik binasında gerçekleşen programda konuşan İl Sosyal Hizmetler Müdürü Murat Konan, "Malatya İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ve 7. Ana Jet Üs Komutanlığı ile işbirliği yaparak MİAD Sevgi Evleri'nde barınan 20 çocuğumuza yaklaşık 3 ay boyunca Model Uçak yapım kursu verildi. Kursa katılan çocuklarımız sertifikalarını aldı. Katıldıkları kurslarda yaptıkları Plastik Model Uçakları, eğitimciler tarafından yarışmaya değer bulunan Buse Hanife Altan (12), Tunahan Karaman (11) ve Abdulkadir Tekedereli (11) isimli çocuklarımız, kursta yaptıkları Plastik Model Uçakları ile 2-3 Ekim tarihlerinde Ankara Hava Kuvvetleri Müze Komutanlığı tarafından 5.'si düzenlenen Plastik Model Uçak yarışmasına 12 yaş altı kategorisinde katıldı. 25 yarışmacı arasından Buse Hanife Altan 1., Tunahan Karaman 2. olurken, Abdulkadir Tekedereli ise Mansiyon ödülü almıştır. Hava Kuvvetleri Müze Komutanlığı tarafından 1. olan Buse Hanife Altan'a Kristal F 16 uçağı ve kol saati, 2. olan Tunahan Karaman'a gümüş kartal heykeli ve kol saati, Abdulkadir Tekederel'e ise mansiyon ödülü olan kol saati hediye edilmiştir" dedi.

Vali Saran ise, öğrencileri kutlayarak başarılarının devamını diledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız