SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başarıya Ödül

A- A+ PAYLAŞ

Milli Eğitim Bakanlığı'nın düzenlediği Proje Tabanlı Beceri Yarışması'nda iki projede Türkiye birinciliği elde eden Malatya Şehit Kemal Özalper Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ziyaret edilerek, öğrenci ve öğretmenlerine hediye verildi.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şube Başkanı Namık Şahin ve dernek yöneticileri, Şehit Kemal Özalper Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'ni ziyaret etti. Öğrencilerin hazırladığı EKOEKİM ve HASENYA projesini inceleyen MÜSİAD yöneticileri, proje hakkında bilgi aldı.

Burada konuşan MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Namık Şahin, meslek liselerinin önünü katsayı nedeniyle kesildiğini hatırlatıp, "Eğer meslek liselerinin önü kesilmezse, daha çok başarılar çıkar" ifadelerini kullandı. Namık Şahin, sözü edilen projeleri MÜSİAD genel merkezine de sunacaklarını kaydetti. Şahin, başarıda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti ve MÜSİAD olarak her zaman destek olacaklarının altını çizdi.

MÜSİAD yöneticileri, öğretmen ve öğrencilere hediyeler verdi.

EKOEKİM projesi ile mibzer kanallarından geçen tohumlar elektronik olarak kontrol ediliyor. Böylece, tarlanın tamamı hiç boş bir yer kalmadan yüzde 100 verimle ekimi yapılmış oluyor. İki kişi ile yapılan ekim tek kişiyle yapılarak ekim masrafları azaltılmış da oluyor.

HASENYA projesi ile de, yatalak olan hastanın tuvalet ihtiyacını rahatça karşılaması için sistem geliştirildi.
Her iki proje de, Milli Eğitim Bakanlığı'nın düzenlediği Proje Tabanlı Beceri Yarışması'nda Türkiye birinciliği elde etmişti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız