SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başarıya Ödül

A- A+ PAYLAŞ

Lisans Yerleştirme Sınavı'nda (LYS) Türkiye derecesi elde eden öğrenciler ödüllendirildi.

Final Dergisi Dershanesi Malatya Şubesi'nde düzenlenen bir programla, Türkiye ve Malatya derecesi elde eden öğrenciler basına tanıtıp, sonra öğrencilere para ve altın ödülleri verildi.

Ödül töreninde konuşan Final Dergisi Dershanesi Yönetim Temsilcisi Hasan Doğan, "Açıklanan sonuçlara göre dershanemiz Malatya ve Türkiye birincilikleri, dereceleri başta olmak üzere büyük başarılar kazanmıştır. Bu başarıda emeği geçen Milli Eğitim camiamızın idareci ve öğretmenlerine, çocuklarımızın anne ve babalarına, dershanemizin fedakar eğitim kadrosuna yürekten teşekkür ederiz.

YGS-LYS ve SBS için ayrı şubelerde eğitim veren Final Eğitim Kurumları, Final'in Türkiye genelindeki standart müfredat programıyla gençlerimizin geleceğine yön vermektedir.

2010 SBS 8 Başarılarımız 2 Türkiye, Malatya Birinciliği 2010 LYS Başarılarımız: İlk binde 8 öğrenci ve 31 derece, Erkan Aydın MF-2 Malatya 1.si Türkiye 166.sı, MF-3 Malatya 1.si Türkiye 184.su, MF-4 Türkiye 314.sü, MF-1 Türkiye 356.sı, DİL-3 Türkiye 93.sü

Ayrıca Türkiye'de ilk bine giren öğrencilerimiz; Özge Sarıtaş, Enes Bilgin Türkmenoğlu, Şeyma Keleş, Furkan Yıldız, Ayşegül Çelik, Ahmet Faruk Gürbüz ile diğer başarılı öğrencilerimizi tebrik ederiz.

30 yıldır Türkiye'nin eğitim ve öğretimine hizmet eden Final Eğitim Kurumları olarak öğrencilerimizin başarılarına katkıda bulunmaktan büyük mutluluk duymaktayız" ifadelerini kullandı.

Bu arada, Türkiye ve Malatya derecesi elde eden Erkan Aydın isimli öğrenci, başarısını düzenli ve azimli çalışmasına, aile ve öğretmen desteğine borçlu olduğunu söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız