SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başarıya Ödül

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:27:00
Başarıya Ödül
A- A+ PAYLAŞ

Doğanşehir İlçesi'nde çeşitli okullarda sportif yarışmalar ve sınavlarda başarılı olan öğrencilere ödül verildi.

'Her Başarı Bir Ödüle Layıktır' projesi kapsamında, Doğanşehir İlçesi'nde çeşitli okullarda sportif yarışmalar ve sınavlarda dereceye giren öğrencilere teşekkür belgesi verildi. DoubleTree By Hilton Malatya'da yemek yiyen öğrenciler, Malatya Park AVM'de de sinema keyfi yaşadı. 

Kazım Şakar'ın proje koordinatörlüğünü yaptığı 'Her Başarı Bir Ödüle Layıktır' projesinde masa tenisi antrenörü Doğan Hazar, karate takım antrenörü Süleyman Yıldırım, rehber öğretmeni Mustafa Türkoğlu ve Türkçe öğretmeni Özlem Mutlu görev aldı. 

Proje kapsamında, çeşitli sportif yarışmalarda dereceye giren, okullarında birinci olan ve girdikleri sınavlarda derece yakalayan 46 öğrenci ödüllendirildi. Malatya gezisi kapsamında merkeze gelen öğrenciler, önce yemek yedi, sonrada sinemaya gitti.

Proje hakkında bilgi veren  'Her Başarı Bir Ödüle Layıktır' projesinin koordinatörü Kazım Şakar, Doğanşehir Kaymakamlığı ve Doğanşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün projesi hayata geçirdiğini kaydetti.

İlçe genelindeki okullarda sportif yarışmalarda ve girdikleri sınavlarda derece yapan öğrencileri ödüllendirdiklerini ifade eden Şakar, "Başarılı olan çocuklarımızı farklı gezilere götürüp, etkinlikler yapıyoruz. Projemizin bu ayağında da DoubleTree By Hilton Malatya ve Malatya Park AVM, güzel bir organizasyonla çocuklarımızı ağırladılar. Ulaşım noktasında bize yardımcı olan Doğanşehir Belediyesine de çok teşekkür ediyoruz. 2 yıl içerisinde başarılı öğrencilerimizi değişik gezilere götürdük. Farklı etkinlikler yaptık" dedi.

Şakar'ın açıklamalarının ardından sportif yarışmalarda ve sınavlarda dereceye giren öğrencilere, teşekkür belgeleri takdim edildi.

Doğanşehir İlçesi'nde eğitim veren okullarda başarılı olan öğrenciler şöyle:

Atatürk Ortaokulu Masa Tenisi Takımı Bölge Birinciliği: Muhammet Emin Küçük, Eren Sucu, Baturalp Güzel, Alperen Dural.

Atatürk Ortaokulu Masa Tenisi Takımı Bölge İkinciliği: Sude Gül Topal, Elif Ceren Başaran, Zeynep Karaboğa, Asude Sabancı, Nurefşan Kaya.

Atatürk Ortaokulu Karate Bölge Birinciliği: Serhat Zana Çiftçi, Yunus Emre Gün, Asiye Topal.

Atatürk Ortaokulu Karate Bölge İkinciliği: Berfin Kübra Çiftçi

Atatürk Ortaokulu Karate Bölge Üçüncülüğü: Erbay Aydoğan, Hatice Karakuş. 

Atatürk Ortaokulu Karate İl Birincisi: Barış Kaya. 

Okul Birincileri: Berna Bayram-Sürgü Dursun Şahin Ortaokulu, Cumali Arslan-Günedoğru Ortaokulu, Ayşe Aka-Günedoğru Ortaokulu, İsminur Danışık-Doğanşehir METEM, Erdem Akbıyık-Polat Çok Programlı Lisesi, Oylum Dal-Vaizoğlulları Sağlık Meslek Lisesi, Melisa Ağçoban-Kurucaova Ortaokulu, Nehir Karakış-Doğanşehir Ortaokulu, Fatma Gün-Doğanşehir Ortaokulu, Pelin Bozkurt-Doğanşehir Ortaokulu, Mert Erbaş-Doğanşehir Anadolu Lisesi, Usame Çubuk-Doğanşehir İmam Hatip Lisesi, Mehmet Tutuş-Doğanşehir İmam Hatip Lisesi, Sabri Bulanık-Doğanşehir Ortaokulu, Döne Bitim-Doğanşehir Çok Programlı Lisesi.

Demelerde dereceye girenler: Nazlıcan Alagöz-Atatürk Ortaokulu, Duygucan Alagöz-Atatürk Ortaokulu, Zuhal Alagöz-Atatürk Ortaokulu, Selenay Canpolat-Atatürk Ortaokulu, Cihan Yıldırım-Atatürk Ortaokulu, Cem Karadağ-Atatürk Ortaokulu, Barış Kaya-Atatürk Ortaokulu, Baran Erkek-Atatürk Ortaokulu, Berkant Karaha-Atatürk Ortaokulu, Gamze Karagöz-Atatürk Ortaokulu, Sena Aktaş-Atatürk Ortaokulu, Baki Şahin-Atatürk Ortaokulu, Hüseyin Cem Uçar-Atatürk Ortaokulu, Ekin Karaman-Atatürk Ortaokulu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız