SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başarıya Ödül Çanakkale Gezisi

0
Güncellendi - 2018-04-26 23:13:16
Başarıya Ödül Çanakkale Gezisi
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi organizasyonunda bu yıl okullarında dereceye girmeye hak kazanan Battalgazi ilçesinde ki orta ve lise bölümündeki öğrencilere Çanakkale gezisi düzenledi.  Düzenlenen geziye ayrıca Battalgazi Belediyesi’nden toplam 40 başarılı personelde eşlik etti.

Çanakkale gezisi öncesi öğrenciler ve Belediye personelini yolcu eden Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, gezi öncesi kısa bir konuşma yaptı. Konuşmasına Çanakakle’nin tarihde ki önemine vurgu yaparak başlayan Gürkan, gezinin amacını şöyle ifade etti:”Battalgazi ilçesinde ki  orta ve lise bölümünde başarılı olan, dereceye girmeye hak kazanan öğrencilerimizi ödüllendirmek istedik. Bugün bizimle birlikte olan Sınıf birincileri, okul birincileri, sınıf ikincileri ve sınıf üçüncüleri olan öğrencilerimizi belediyemiz tarafından Kültür İşleri Müdürlüğümüzün organize etmiş olduğu gezi programı dahilinde Çanakkale’ye gidecekler ve Çanakkale'de Şehitliği, Şehitlerimizi, Şehitlik abidesini, tarihi yerlerle orada yaşananları,  atalarımızın savaştıkları yerleri görerek birebir hissederek, kendi gözleri ile görüp müşahede edecekler. Tarihimizi ve geçmişimizi öğrenmek adına gerekli bilgileri edinecekler. Öğrencilerimizle birlikte, kendi personelimiz arasında seçtiğimiz 40 başarılı personelimiz de öğrencilerimiz ile birlikte Çanakkale gezisine gönderiyoruz. Geziye giden hem öğrencilerimize, hem de personel kardeşlerimize sağ salim gidip gelmek nasip olsun diyorum” dedi.

İki otobüs ile Çanakkale gezisine giden kafileyi Başkan Gürkan ve Belediye personeli uğurladı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız