SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Başarıya Ödül Var"

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:15:24
A- A+ PAYLAŞ
 
Arguvan Kaymakamı Mehmet Maraşlı, üniversite sınavlarında başarılı olan öğrencileri ödüllendireceklerini söyledi. 
     
Maraşlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçede eğitim seviyesini daha da arttırmak için bu yıl 20 öğrenciyi dershaneye gönderdiklerini belirtti. 
     
Önceki yıllarda da öğrencilere çeşitli destekler verdiklerini ifade eden Maraşlı, ''Bu yıl üniversite sınavlarında başarılı olan öğrencilerimizi diz üstü bilgisayar ve başka hediyelerle ödüllendireceğiz. Havaların ısınmasıyla, özellikle velilerimizin çocuklarına daha duyarlı olmalarını, köy işlerinde çalıştırılmamalarını ve sınavlara hazırlanmalarının sağlanmasını istiyoruz'' dedi. 
 
MALATYA GEZİSİ..
Bu arada Arguvan Lisesi öğrencileri, öğretmenleri ile Malatya İl Halk Kütüphanesi'ni gezdi. 
    
İlçe Emniyet Amirliği ve Toplum Destekli Polislik Bürosu tarafından hazırlanan SODES Projesi kapsamında Malatya'ya gelen 150 öğrenci, kütüphane ziyaretinin ardından, sinemaya giderek ''Fetih 1453'' filmini izledi. 
     
Öğrenciler, il halk kütüphanesi ziyaretinde, kütüphane personeli Muzaffer Tekin'den çalışmaları hakkında bilgi aldı. 
     
Yapılan çalışma hakkında bilgi veren Arguvan Kaymakamı Mehmet Maraşlı, öğrenciler için sosyal aktiviteler düzenlemeye devam edeceklerini belirterek, ''SODES Programı kapsamında, kitap temin edip tüm okullarımıza dağıtacağız. Öğrencilerimize kitap sevgisini aşılayacağız. Amacımız öğrencilerimizin daha başarılı ve azimli olmasıdır'' dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız