SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başarıyı Anlattılar

A- A+ PAYLAŞ

Tıpta Uzmanlık Sınavı'nda (TUS) derece alan İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunları, sınav öncesi ve sonrasında yaşadıklarını mezun oldukları fakülteni öğrencilerine anlattı.

Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıda konuşan İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Özdemir, "Sizin içinizden çıkmış ve Tıpta Uzmanlık Sınavı'nda Türkiye genelinde dereceye girmiş olan 3 tane arkadaşımız karşınızda. Türkiye ikincisi olan Dr. Birsen Gülkan, 69. olan Dr. Işık Kutlutürk ve 89. olan Dr. Cumali Değirmenci, bu bizim için, sizler için ve İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi için çok büyük bur onur ve gururdur. İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencilerinin çalışıldığı zaman neleri başarabileceklerini göstermek açısından arkadaşlarımızı sizlerle buluşturduk" dedi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süheyla Ünal ise insana yapılan yatırımın her şeyden önemli olduğunu ifade ederek, ortaya çıkan sonuçtan dolayı mutlu olduğunu kaydetti.

TUS'da Türkiye ikincisi olan Dr. Birsen Gülkan, Prof. Dr. Süheyla Ünal'ın elini öperek, kendileri için verilen emeğe teşekkür etti.

Toplantıda Tıpta Uzmanlık Sınavı'nda derece alan İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunları, Tıpta Uzmanlık Sınavı ile ilgili yaşadıkları süreci anlattılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız