SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Başarıyı Bekliyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:46:34
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Spor Toto 2. Lig Play-Off müsabakalarında mücadele edecek olan Yeni Malatyaspor’un başarılı olarak, PTT 1. Lig'e çıkacağına inandığını söyledi. 

Çakır, Play-Off müsabakaları öncesinde gazetecilere yaptığı değerlendirmede, “Futbolcularımız Play-Off’a kalarak bir başarı gösterdiler. Güçlü bir takımımızın olduğu ve zaman zamanda çok güzel futbol ortaya koydukları bir gerçek. Tabi Play-Off müsabakaları çok farklı. Play Off müsabakaları, lig müsabakalarına göre çok daha çekişmeli geçiyor. O gün gününde olan maça daha iyi motive olan takım kazanma adına daha şanlı oluyor. Bugüne kadar böyle olmuştur. Teknik heyet ve futbolcularımızı Konya’ya uğurlarken hepsinin heyecanlı olduklarını gördüm. Futbolcularımız başarıya inanıyorlar. İnşallah bu inanç başarıyı da beraberinde getirecektir” diye konuştu.

“TARAFTARLARIMIZI, TAKIMIMIZA DESTEK VERMEYE BEKLİYORUZ”

Taraftarların takımı Konya’da yalnız bırakmamasını isteyen Çakır, şunları söyledi:

"Tabi bu futboldur. Eleme müsabakalarında farklı sonuçlar çıkabiliyor. Ama şuanda en önemlisi burada bütün Malatyalılara görev düşüyor. Takıma gönül vermiş ve başarı isteyen herkesin mutlaka Konya’da yapılacak olan Play-Off müsabakalarına gitmesi lazım. Cuma günü oynanacak olan ilk müsabakada taraftarların tribünde takımımıza destek vermesini bekliyoruz. Bence bu takımımız için itici bir güç olacaktır. Taraftarlarımızın da Konya’ya gidebilmesi adına gerekli çalışmalar yapıldı. İnşallah başarı gelir. Ben bu noktada spor camiası, basın ve spor yazarlarının takımımıza çok olumlu yaklaşımlarının olduğunu takip ediyorum. Özellikle basın mensuplarımızın takıma güç ve destek veren açıklamaları oldu. Bu takımımız adına çok güzel oldu diye düşünüyorum. Spor basınımıza da bu anlamda teşekkür ediyorum. Şuanda hepimize düşen sahada takımımızı yalnız bırakmamak. Ben inanıyorum ki en çok seyirci de Malatya’dan gidecek. İnşallah Malatya’mız için hayırlı bir netice çıkar"

“BU ŞEHRİ ÜST LİGLERDE TEMSİL EDEN BİR TAKIMA İHTİYACI VAR”

Çakır, Yeni Malatyaspor’un üst liglerde olmasının Malatya’ya büyük katkılar sağlayacağına dikkat çekerek, “Futbol takımı Malatya için çok önemli. Malatya gerçekten bilinen, etkin bir şehir. Malatya’nın gelişmesine paralel olarak da iyi bir futbol zemini var. Bunun yanında futbolu iyi bilen ve seven bir taraftarı var. Malatya’dan en önemlisi büyük bir futbol sevgisi var. Bu anlamda da Yeni Malatyaspor hepimizin ortak sevdası. Bu geçmişten beri böyleydi, şimdide böyle. Zaman zaman bazı talihsizlikler yaşanabiliyor. Ama inşallah bu çıkışımızın bir başlangıcı olur. Buna da herkesin sahip çıkması gerekiyor. Her şey sadece birilerinden beklenmemeli. İmkanı olan, gücü olan iş adamlarımızın mutlaka Yeni Malatyaspor’a maddi ve manevi olarak sahip çıkmasını bekliyoruz. En çok seyircisi olan takımlardan birisiyiz. Böyle bir şehrin mutlaka üst liglerde mücadele eden bir takımının olması lazım. Ama bu sadece söylemle yerine gelmez. İmkanı olanların bu takımın içinde ve yönetimde yer alması gerekiyor” dedi.

Malatya olarak Konya’da elde edilecek olan başarıyı beklediklerini ifade eden Çakır, “Ben gelecek adına ümitliyim. Bu ligin üzerinde bir takımımız var. Ve bu ligi şampiyon bitirebilecek bir güçte olduğuna da yürekten inanıyorum. İnşallah bu sene PTT 1. Lige çıkar ve özlemimizi gidermiş oluruz. Ama Play-Off müsabakalarının hepsi final havasında geçecektir. Burada şans faktörü çok önemli. İnşallah şans faktörü de bizden yana olur. Her şey hazır ve başarıyı bekliyoruz” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız