SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Başarıyı Hedefliyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:36:53
A- A+ PAYLAŞ

Milli takım Tekvando antrenörü Nedim Türk, yeni Avrupa şampiyonaları hedeflediklerini söyledi. 

Türk, milli takım antrenörü olarak Almanya'da yapılacak olan Uluslararası Tekvando Şampiyonası'nda yer alacağını ifade ederek, "Ülkemizin sıkıntılı bir döneminde Türk bayrağını temsil edici bir konumda olmak beni motive ediyor ve gururlandırıyor. Almanya'da yapılacak olan Uluslararası Tekvando Şampiyonasına milli takım antrenörü olarak Malatya ve ülkemizi temsilen katılacağım" dedi.

Türk tekvandosunun her dönem olduğu gibi bu dönemde iddialı olduğunu dile getiren Türk, "Tekvandocular güzel hazırlıklar içerisinde çalışıyor. Almanya'da yapılacak olan Uluslararası Tekvando Şampiyonası'nda sporcularımızı göreceğiz ve bir ay sonra yapılacak olan Avrupa Tekvando Şampiyonası'nda ülkemizi temsil edecek sporcuları seçeceğiz. Yani bu şampiyona, Avrupa Tekvando Şampiyonası'nda milli formayı giyecek olan sporcuları seçme niteliğini de taşıyor" ifadelerini kullandı.

Türk, Almanya'da yapılacak olan Uluslararası Tekvando Şampiyonası'nda başarılı olup, bir ay sonra yapılacak olan Avrupa Tekvando Şampiyonası'nda yeniden Avrupa Şampiyonu olmayı hedeflediklerini de sözlerine ekledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız