SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Başarıyı Sürdürmek İstiyoruz"

A- A+ PAYLAŞ
 
Yeni Malatya Spor’da alt yapı ikinci etap çalışmalarına start verdi.
  
Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde antrenör Saim Alıcı yönetiminde ikinci etap kamp çalışmalarına başladı. Takım, antrenman öncesinde bayramlaştı. 
  
Öte yandan antrenör Saim Alıcı, ikinci etap kamp çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi. Alıcı, “İyi bir ekip oluşturduk. Ve yaklaşık 1,5 aydır çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bayram dolayısıyla ilk etap çalışmalarının ardından takıma izin verdik. Bayram sonrası da ikinci etap kamp çalışmalarımıza başladık. Futbolcularımız kendirline verdiğimiz ve sahada istediğimiz her şeyi yapmaya çalışıyorlar. Lig başlangıcına kadar en iyi şekilde hazırlanacağız” dedi.
  
Orta saha oyuncusu Hasan Erkoç ise, takımda iyi bir ortamın olduğuna işaret ederek, şunları kaydetti: “Geçen sezon takım olarak iyi bir performans sergiledik ve başarılı olduk. Bu sezonda başarılarımızı sürdürmek istiyoruz. Bu anlamda da en iyi şekilde hazırlıklarımızı sürdürüyoruz.”
  
Takımın tecrübeli oyuncularından Burak da, “Takımda çok güzel bir atmosfer var. Bu anlamda antrenmanlar çok güzel geçiyor. İyi bir ekibiz ve başarılı olacağız” dedi. 
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız