SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başarıyla Döndüler

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:50:52
Başarıyla Döndüler
A- A+ PAYLAŞ

Muay Thai Türkiye Şampiyonasına katılan Malatya’nın Akçadağ ilçesinden katılan sporcular başarıyla döndü. 

Akçadağ Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “24 Şubat 3 Mart Tarihleri arasında Antalya / Alanya ‘da Türkiye Muay Thai Federasyonu Başkanlığınca düzenlenen Türkiye Muay Thai şampiyonasına katılmış olan öğrencilerimiz, toplamında minikler ve yıldızlar kategorisinde, bir altın iki gümüş ve bir bronz madalya kazandılar”denildi.

Malatya genelinde 15 öğrencinin şampiyonaya katıldığını söyleyen Akçadağ Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü yetkilileri, açılan kurslarda başarı gösteren öğrenciler şampiyonlukla Malatya’ya döndüklerini bildirdiler. Yetkililer, “Şampiyonada 1.olan Öğrencimiz Hatice Akbaş Altın madalya kazanarak, Dünya Şampiyonasında yarışma hakkı elde etmiştir. Aynı zamanda Hatice Akbaş Milli Sporcu olma hakkını da kazanmıştır. 13 Mart düzenlenecek olan Dünya Şampiyonasında yarışacak olan Hatice Akbaş’a başarılar diliyoruz. Şampiyonada Hatice Aksaş, Kübra Bozkurt, Hayrullah Bozkurt ve Ali Akbaş dereceye girerek başarı sağladılar.”

Kurs Eğitmeni Antrenör Kerem Akbaş ise “Öğrencilerime bu yolda tam destekçi olmaya devam edeceğim, onlardaki bu azim beni her daim mutlu ediyor, şuna yürekten inanıyorum ki onlar daha çok Şampiyonluklar elde etme yolunda büyük mücadele edeceklerdir ve bu spor dalı ile birçok kupayı ilimize ve ülkemize getirebileceklerdir diye düşünüyorum. Tabi bize bu yolda desteklerini gösteren her daim yanımızda olan sponsor kuruluş ve kurumlara halkımızın huzurunda tekrar teşekkür ediyorum.”diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız