SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başarıyla Döndüler

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:08:09
Başarıyla Döndüler
A- A+ PAYLAŞ

 Sivas'ta düzenlenen Yıldız Kızlar Grup Birinciliğinde şampiyon olan Malatya Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü Hentbol Takımı Malatya'ya döndü. 

Hentbol Federasyonu’nun 2013 yılı faaliyet programında yer alan, 25 - 28 Mart 2013 tarihleri arasında Sivas'ta yapılan Yıldız Kızlar Grup Birinciliğinde Malatya Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü Hentbol takımı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı’yı makamında ziyaret etti.

İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, ziyarette yaptığı konuşmada, "Hentbol takımımıza verdiğimiz emeklerin karşılığını sürekli almaktayız. Sivas’ta yapılan Yıldız Kızlar Grup Birinciliğinde de Hentbol takımımız bir üst grupta yarışmalarına rağmen rakiplerini farklı yenerek şampiyon oldular. Umarım 11 - 14 Nisan 2013 tarihleri arasında İlimizde düzenlenecek olan Türkiye Hentbol Yıldız Kızlar Yarı Final Şampiyonasında da derece elde ederek bizlere bir mutluluk daha yaşatacaklarına inanıyorum. Grup birinciliğinde şampiyon olmaları nedeniyle hem sporcularımızı hem de antrenörümüz Yeliz Çakır ’ı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum’’ dedi.

BOKSÖRLERİN ZİYARETİ

Malatyalı başarılı boksörler, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı’yı ziyaret etti. 

Türkiye Yıldız, Genç ve Büyük Bayanlar Boks Şampiyonası’nda 48 kilogramda Türkiye üçüncüsü olan Fatma Dinç, Üniversiteler Arası Türkiye Boks Şampiyonası’nda 56 kilogramda Türkiye ikincisi olan Ahmet Bayduz, Muğla’da yapılan Türkiye Kulüpler Boks Şampiyonası’nda 91 kilogramda Türkiye üçüncüsü olan Furkan Doğan ve yine aynı şampiyonada 64 kilogramda Türkiye üçüncüsü olan Mehmet Acar, kulüp idarecileri ve antrenörlerle birlikte Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı’yı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı, her zaman sporun ve sporcuların yanında olduklarını kaydederek, müdürlük olarak her branşı desteklediklerini söyledi.

Malatya’nın boks sporunda başarılara alışkın olduğunu belirten Fındıklı, “Bütün sporların arkasında olduğumuz gibi boks sporunu da destekliyoruz. Malatya, uzun yıllardır başarılara alışkın bir şehir. Osman Gelegen ve Muhittin Ertüzün gibi boksörler şehrimizden çıkmıştır. Bu anlamda birçok boksör yetiştirdik. Dolayısıyla yeni jenerasyonda da başarılı boksörlerimizin yerini dolduracak şampiyonlarımız geliyor” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız