SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başarıyla Döndüler

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:21:54
Başarıyla Döndüler
A- A+ PAYLAŞ

 Malatyalı işitme engelli Judo sporcuları, şampiyonadan başarılı döndü. 

Karaman ilinde 18-19 Ocak 2013 tarihinde yapılan işitme engelliler Türkiye judo şampiyonasına katılan Malatya Akşemseddin İşitme Engelliler Spor Kulübü’nün sporcu kafilesi başarı ile Malatya'ya döndü.

Malatya’dan sporcu kafileise ile özel olarak ilgilenen Türkiye İşitme Engelliler Federasyonu Başkanı Osman Arslan’ın, Akşemseddin İşitme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Şahin Acet'ten kulüp çalışmaları hakkında bilgi istediği bildirildi.

Kulübün yeni kurulduğunu, buna rağmen Atletizm milli takımına sporcu gönderdiklerini diğer branşlarda da faal olarak devam ettiklerini belirten Acet, federasyon başkanı Osman Arslan’a maddi sıkıntılarını bildirdi. Arslan’ın, bu sıkıntıların diğer kulüplerde de olduğunu yakın zamanda tüm kulüplerle toplantı yapacağını bu sorunların çözeceğini ifade ettiğini aktardı.

Akşemseddin İşitme Engelliler Spor Kulübü tarafından yapılan açıklamada, “Türkiye işitme engelliler spor federasyonu başkanı Osman Arslan, kulüp antrenörleri Ali Keklikçi ve Haydar Güler'e teşekkür edip başarılarından dolayı kutladı. Judo da milli takıma sporcu gönderecek olmanın verdiği hakklı gururu içerisinde bulunan antrenör Haydar Güler bu başarıyı bütün Malatya halkına armağan ettiğini dile getirdi. Turnuvada bütün gözlerin bu genç çocukların üzerinde olması ve başarının da gelmesi sonucu milli takım baş antrenörü bütün sporcularımızı tebrik ederek ileride takımımızdan milli takım iskeletinin oluşacağını söyledi. Akşemsettin işitme engellileri okulu judo takımı çalışmalarına daha azimli ve hırslı devam edecek ve Malatya’yı dünya kupalarında isim olarak kayısıdan sonra da judo sporunda da duyuracağını ve bu çalışmalardan kaynaklı destek veren herkese teşekkürlerini iletti.”denildi.

Karaman’da yapılan şampiyonada, dereceye giren sporcular ve isimleri şu şekilde belirtildi:

Nide Arslan Türkiye 2.si( 48 kg), Seher Ceyhan Türkiye 2.si (53 kg), Hacer Akar Türkiye 3.sü (48 kg),

Zekeriya Ekinci Türkiye 3.sü (81. kg), Ubeyde Yılmaz Türkiye 3.sü (81.kg)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız