SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başarıyla Sahnelediler

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:57:48
Başarıyla Sahnelediler
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Yeşilyurt Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü kursiyerlerinin rol aldığı "Erkekler Köyü" adlı oyun büyük beğeni topladı.

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün açtığı tiyatro kursunun öğrencileri, Mustafa Firuz Bozkurt'un yazdığı, "Erkekler Köyü" adlı tiyatro oyununu sahneledi.

Yeşilyurt Halk Eğitim Merkezinin Ahi Evran Salonu'nda gösterilen oyunu, usta öğretici İrem Alhan yönetti. Konuk oyuncu olarak Ediz BOSTAN’ın yer aldığı Mustafa Firuz Bozkurt'un yazdığı oyun, izleyicilerden beğeni topladı.

Oyun esnasında birçok oyuncunun heyecanlandığı ve bu heyecanın seyirciler tarafından alkışlanarak desteklendiği görüntü oyuna damgasını vurdu. Kursiyerlerin aileleri duyguyu anlar yaşayarak, "Çocuklarımızla gurur duyduk çocuklarımıza bu imkânı sağlayan halk eğitim merkezine ne kadar teşekkür etsek azdır. Bu zamanda çocukları farklı zararlı alışkanlıklara kazanacak ortamlardan uzaklaştırmak için böylesi kültürel ve sanatsal faaliyetler çok önemli çok değerli. Yetkililere teşekkür ederiz." dediler.

Oyun sonrasında konuşma yapan usta öğretici ve oyunun yönetmeni İrem Alhan, "Öğrencilerim ile gurur duydum. Hepsi birer pırlanta sahnede ışıl ışıl parladılar. Biz çok mutluyuz bizlere böyle güzel mutluluk yaşatan herkese ve yardımlarından dolayı teknik yönetimdeki M.Tolga Tunç ile Samet Güler kardeşlerimize minnettarız." dedi.

Tiyatro gösterisini kitap fuarının konuklarından yazar Bilal Sami Gökdemir, Yeşilyurt Halk Eğitim Merkezi Genel Sanat yönetmeni Ömer Konakçı, Tv programcısı Ali Karadeniz, kursiyer aileleri ve sanatseverler izledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız