SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Başarıyla Yaptık"

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:47:30
A- A+ PAYLAŞ
Hokey Malatya İl Temsilcisi ve Ulusa Hakem Ali Karaca, Malatya'da gerçekleştirilen Salon Hokeyi Avrupa Kulüpler Şampiyonası'nın Malatya'ya yakışır bir organizasyonla yapıldığını söyledi. 
 
Karaca, Malatya'nın 17- 19 Şubat tarihleri arasında önemli bir organizasyona ev sahipliği yaptığını kaydederek, "17-19 Şubat 2012 tarihleri arasında ilimizde organizasyonu yapılan Salon Hokeyi Avrupa Kulüpler Şampiyonası 2011 Ekim ayından beri hazırlıkları başlanmış Valiliğimizin, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzün, Anadolu Ateşi Gençlik ve Spor Kulübümüzün, Hokey İl Temsilciliğimizin ortak çalışmalarıyla olumlu bir süreç geçirilmiş ilimize ve ülkemize yakışır şekilde organizasyon düzenlenerek şampiyona tamamlanmıştır. Şampiyona sonucunda ülkemizi temsilen turnuvaya katılan Anadolu Ateşi Gençlik ve Spor Kulübümüzün Salon Hokeyi Avrupa Kulüpler Şampiyonu olması mutluluğumuzu kat kat arttırmıştır. Bu süreçte bizlere destek olan sponsorlarımıza, tüm kamu kurum ve kuruluşlarına, spor camiasına ve Malatya halkına saygılarımızı sunar bundan sonraki dönemlerde hokey branşının gelişimi ve tanıtılması için herkesin desteklerini beklediğimizi tüm kamuoyuna duyururuz" dedi. Şampiyona'da hakem olarak görev yapan ve yurt dışından gelen temsilciler tarafından tam not alan Karaca, "Salon Hokeyi Avrupa Kulüpler Şampiyonasında ülkemizi ve ilimizi turnuvanın hakemi olarak başarılı bir şekilde temsil etmiş olmaktan dolayı gururluyum. İlimizde düzenlenen takım sporlarındaki ilk Avrupa Şampiyonasında ülkemizi ve ilimizi hakem olarak temsil etmekten de ayrıca mutluluk duymaktayım. Şahsıma verilmiş bu önemli görevde yanımda olan tüm Malatyalı hemşerilerime, spor camiasına ve basınımıza sonsuz teşekkür ederim" diye konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız