SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başbakan 3 Saat Geç Geldi

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:12:04
Başbakan 3 Saat Geç Geldi
A- A+ PAYLAŞ

AKP Genel Başkanı ve Başbakan Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu'nun, daha önce saat 17.00'de başlayacağı belirtilen Malatya mitingine gelişi gecikti.

Malatya'dan önce Tunceli'de konuşan Başbakan Davutoğlu, saat 19.45 sıralarında miting alanına intikal etti. Başbakan alana girdikten sonra "Ak kadroların Ak Başbakanı" diye anons edildi. 

Kürsüden, Başbakanla birlikte AKP Genel Başkan Yardımcısı Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Başbakan Yardımcısı Bursa Milletvekili Bülent Arınç, Malatya Milletvekilleri Mahmut Mücahit Fındıklı, Mustafa Şahin, Hüseyin Cemal Akın, Ömer Faruk Öz, Adaylar Taha Özhan, Nurettin Yaşar, Bülent Tüfenkçi, Bayram Taşkın, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı, Genel Başkan Danışmanı Ali Sarıkaya'nın da alanda oldukları anons edildi.

Başbakan Malatya mitingindeki konuşmasına saat 19.59'da "Selam olsun, destan şehrimiz, destanlar yazan Malatya'ya selam olsun..Malatya AK Parti'nin kalesi. Malatya'nın Allah'ına gurban, Allah'ına.." diye başladı. Başbakan, Malatya'dan önceki durağı olan Tunceli'ye helikopterle gitmeyi planladıklarını, ancak hava koşulları uygun olmayınca kara yoluyla gitmek zorunda kaldıklarını, bu nedenle Malatya'ya da geciktiklerini bildirdi.

Bu arada, AKP'nin mitingi nedeniyle Kayseri, Kahramanmaraş ve Erzincan'dan Malatya'ya takviye polis kuvveti getirildi.

FOTOĞRAFLAR: Miting alanından 17.00- 17.30 arasında çekildi..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız