SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başbakan: 'Alıştık Artık!..'

A- A+ PAYLAŞ

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Stadı bugün kapılarını Ajax maçıyla açtı. Bu önemli maçı izlemeye gelenler arasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da vardı. Stada girmeden evvel gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan, Türk Telekom Arena'nın Türk futboluna hayırlı olmasını diledi. Gazetecilerin Yeni Malatyaspor'a 2-1 yenilerek Türkiye Kupası'na veda eden Fenerbahçe'yi sorması üzerine Fenerbahçeli olduğu bilinen Başbakan Erdoğan gülümseyerek "Alıştık artık bunlara" cevabını verdi.

ERDOĞAN ISLIKLA PROTESTO EDİLDİ
Başbakan Erdoğan, Galatasaray'ın Türk Telekom Arena Stadyumu'nun açılış törenine katıldı. Erdoğan'ın stada girişinde isminin anons edildiği sırada bazı taraftarlar ıslıklı protesto etti.

TOKİ BAŞKANI'NDAN ERDOĞAN'A TEŞEKKÜR
Erdoğan'ın yerine oturmasının ardından Galatasaray Başkanı Adnan Polat açılış konuşması yaptı.

Polat'ın ardından konuşmalar TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar ile devam etti. Bayraktar'ın konuşmaları sırasında da ıslıklı protestosuna devam eden taraftarlar, TOKİ Başkanı'nın Başbakan Erdoğan'a teşekkür sözleri sırasında protestolarını yükseltti.

ERDOĞAN STADI TERK ETTİ
Yapılan protestolar nedeniyle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bakanlar ve TFF Başkanı Mahmut Özgener ile tüm kulüp başkanları Türk Telekom Arena Stadı'nı terk ettiler.

Bunun üzerine daha önceden açılışta konuşma yapacağı belirtilen Erdoğan, konuşmasını iptal etti. Daha sonra Başbakan Erdoğan'ın yanına işadamı Abdurrahim Albayrak geldi. Erdoğan'a sarılarak yanaklarından öpen Albayrak, Başbakan'a bir şeyler anlattı.

BAĞIŞ: BU YAPILAN NANKÖRLÜK
Tayyip Erdoğan ve Bakanlar'ın çıkışta öfkeli oldukları görüldü. Bu arada Başbakan'dan önce ilk konuşmayı yapması beklenen Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Özak'ın da konuşmasından vazgeçtiği öğrenildi. Devlet Bakanı Egemen Bağış "Bu yapılan nankörlük, sayın başbakanımızın bu stadın yapılışında büyük emeği var. Defalarca durma noktasına gelen bu stat inşaatı, başbakanımız sayesinde devam etti ve böyle mükemmel bir tesis ortaya çıktı" dedi.

Tarım ve Köyişleri bakanı Mehdi Eker ise, "Yapılanlar çok ayıp çok saygısızca" ifadesini kullandı.

"BAŞBAKAN'A YAPILANLAR KABUL EDİLEMEZ"
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı (TFF) Mahmut Özgener, "Başbakan'a yapılanlar kabul edilemez. Bu stadın yapılmasında tabii ki Galatasaray camiasının payı büyüktür ancak, en büyük pay Başbakan Erdoğan'ındır" dedi. Özgener ayrıca, Bakan Egemen Bağış'ın tepkili sözlerini savunurken, "Bu yapılanlara karşı söylenen her söz doğrudur" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız