SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Başbakan Bağkur Müjdesi Verecek"

0
Güncellendi - 2016-03-17 18:42:55
A- A+ PAYLAŞ

TESK Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun esnaf ve sanatkarların ödemekte olduğu Bağ-Kur primlerinde indirim yapılması konusunda önümüzdeki hafta kamuoyuna müjde vereceğini söyleyerek, “Hükümetimizin bir yandan terörle mücadele ederken, diğer yandan ekonomik ve sosyal konulardaki sorunlara duyarlı olması bizleri mutlu ediyor. Sayın Başbakanımıza ve hükümetimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun TESK’e yapmış olduğu ziyareti değerlendiren TESK Yönetim Kurulu Üyesi ve MESOB Başkanı Şevket Keskin, “Ahilik kültürünün izlerini politikalarında ve günlük hayatında yansıtan Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun esnaf ve sanatkar camiasına yapmış oldukları ziyaret bizleri mutlu etmiştir. Sayın Başbakanımız esnaf ve sanatkar camiasının sorun ve taleplerine büyük bir duyarlılık göstermiştir. Sayın Başbakanımıza esnaf ve sanatkar camiasına vermiş olduğu değerden ve katkılarından dolayı bir kez daha teşekkür ediyoruz. Ziyarette esnaf ve sanatkarlarımızın sorun ve talepleri arasında Bağ-Kur primlerinin düşürülmesi de gündeme getirilmiştir ve Sayın Başbakanınız bu konuya gerçekten duyarlı davranmıştır. Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun esnaf ve sanatkarların ödemekte olduğu Bağ-Kur primlerinde indirim yapılması konusunda önümüzdeki hafta grup toplantısında kamuoyuna müjde vermesini bekliyoruz. Yapılacak indirimi Sayın Başbakanımız esnaf ve sanatkar camiasına müjdeleyecektir. Hükümetimizin bir yandan terörle mücadele ederken, diğer yandan ekonomik ve sosyal konulardaki sorunlara duyarlı olması bizleri mutlu ediyor. Sayın Başbakanımıza ve hükümetimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Keskin, asgari ücrete yüzde 30 oranında zam yapılması nedeniyle, asgari ücrete gelen zam oranının Bağ-Kur primlerine de yansıdığını, bu konuda Malatya ESOB olarak Bağ-Kur primlerinde indirim yapılması için Başbakan Ahmet Davutoğlu ve ilgili bakanlara dosyalarını zamanında ilettiklerini hatırlattı.

Ziyarette terörle mücadele konusunun da gündeme geldiğini belirten Keskin, “Esnaf ve sanatkar camiası olarak terörle mücadelede dün olduğu gibi bugünde, yarında hem devletimizin, hem de hükümetimizin sonuna kadar yanındayız. Hükümetimizin terörle mücadele konusunda atacağı her türlü adımı, esnaf ve sanatkar camiası olarak destekleyeceğiz ve Sayın Başbakanımızın bu konuda her zaman yanındayız. Milletimizin huzurunu bozan ve onlara destek olanlarında her zaman karşısında olduk, olmayı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • erdem (8 yıl önce)
    Gerçekten bağkur primleri bayağı yükselmişti.bu anlamda yapılacak düşüş biz esnaflara can simidi olacaktır.sıkıntılarımızı dile getiren temsilcilerimize de teşekkür ederiz.aynı şekilde verilecek faizsiz kredinin de takipçisi olmalarını talep ediyoruz....
    0
    0
    Yanıtla
  • Tosun (8 yıl önce)
    Sayın başbakan o yanınızdaki şahsa sorun bakalım yeğenleri belediyeye nasl girdi biz iki üni bitirmişlerdir alinmazken
    0
    0
    Yanıtla
  • abdullah (8 yıl önce)
    Bu kadar yüksek seviyeye kim getirdi.
    0
    0
    Yanıtla