SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başbakan Başdanışmanı Geldi

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:39:29
Başbakan Başdanışmanı Geldi
A- A+ PAYLAŞ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın siyasi konulardaki Başdanışmanı, Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan, bazı programlara katılmak üzere Malatya'ya geldi ve ilk olarak Vali Vasip Şahin'i makamında ziyaret etti.

Akdoğan'ın Şahin'i ziyaretine ilişkin olarak Valilik internet sitesinde yer alan bilgi şöyle:

"Başbakanlık Başdanışmanı Ankara Milletvekili Doç. Dr. Yalçın Akdoğan ve Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar beraberinde Malatya Milletvekilleri Mustafa Şahin ve Öznur Çalık, İl Başkanı Bülent Tüfenkçi ve Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile Vali Şahin’i makamında ziyaret etti.

Akdoğan burada yaptığı açıklamada, ”Ak Parti olarak Malatya’ya bir çıkartma yapmış olduk milletvekili arkadaşlarımızla birlikte,  hafta sonu aslında entelektüel açıdan çok ciddi bir program gerçekleşecek, akademisyenler yazarlar gerçekten konusunun uzmanı olan değerli katılımcılarla Sivil Dayanışma Platformunun iki gün Türkiye’de Demokrasinin İnşası ile ilgili bir program gerçekleştirilecek. Bu sadece Malatya açısından değil Türkiye’nin son dönemde yaşadığı demokratikleşme açısından önemli bir entelektüel bir katkı olacağını düşünüyorum. Bu günde sağ olsun Şamil bey Ak Parti gençlik kollarının düzenlemiş olduğu programa katılarak bir konferans vermiş olacak. Böylece üç gün Malatya’da dolu dolu bir fikir günleri geçirmiş olacağız. Tabii Sayın Valimi ziyaret ederek programımızı başlatmak istedik, daha sonra belediyeyi ziyaretlerimiz olacak, daha sonra inşallah Sivil Dayanışma Platformunun sempozyumuna katılacağız.” dedi. 

Vali Şahin’de,”Bende sizlere hoş geldiniz diyorum, sizleri hem meclis içi hem meclis dışı çalışmalarınızla tanıyoruz, Malatya’da yarın yapacağınız toplantıda da önemli konuların görüşüleceğini ve Malatya’nın da bu vesile ile bir daha gündeme geleceğini biliyorum, dolayısı ile sizlere teşekkür ediyorum burada böyle bir toplantı yaptığınız ve Malatya’ya teşrif ettiğiniz için, tekrar hoş geldiniz.”dedi.

Ziyaretin ardından Akdoğan ve beraberindekiler belediyeyi ziyaret etmek üzere valilikten ayrıldı."

HAFTA SONUNDAKİ TOPLANTI..

Bu arada, Cumartesi ve Pazar günleri yapılacak olan, AKP'li milletvekillerinin de katılacağı, her iki günde de 09.30'da başlayacağı belirtilen toplantıyla ilgili olarak Malatya Belediyesi'nden basın kuruluşlarına iletilen açıklama şöyle:

"Sivil Dayanışma Platformu ve Malatya Belediyesi tarafından, 23 -24 Kasım 2013 tarihleri arasında Ramada Altın Kayısı Otelde, ‘Yirmi Birinci Yüzyılın Yeni Demokrasi İhtiyacı ve Türkiye’nin Yeri’ konulu bir toplantı düzenlenecektir."

Konuşmacıların; Ankara Milletvekili Doç.Dr. Yalçın Akdoğan, Fatma Benli, MKYK Üyesi Osman Can, Erol Katırcıoğlu, Av. Yücel Sayman oldukları bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız