SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Başbakan Büyük Risk Aldı"

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:50:20
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya’da yerel seçimlerin startını verdi. 

AKP Malatya Koordinatörü ve Van Milletvekili Fatih Çiftçi başkanlığında parti binasında yerel seçim toplantısı yapıldı. Van Milletvekili Fatih Çiftçi’nin başkanlık ettiği toplantıya AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata ile ilçe ve belde belediye başkanları, İl Genel Meclisi Üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleri katıldı.

Konuşmasına barış süreci ile ilgili olarak değerlendirme yaparak başlayan AKP Malatya Koordinatörü ve  Van Milletvekili Fatih Çiftçi, “Çok önemli bir risk, çok büyük bir risk. Bu lider olmanın gereğidir. Büyük liderlerin ve samimiyetle bu işlerin üzerine giden insanların yapabileceği bir şey. Önümüzde bir yerel seçimler var. Çok büyük bir risk aldı sayın Başbakanımız bu beladan kurtulmamız için. Umut ediyoruz hayırlı bir şekilde sonuçlanır. Yerel seçimlerden sonra Cumhurbaşkanlığı ve ardından ise genel seçimler yapılacak. Eğer bu süreçte bir aksama olursa, hepsi bir birini tetikleyip, Allah muhafaza çok daha farklı sonuçlar doğurabilir. Onun için bizim bu sürece çok iyi hazırlanmamız lazım. Malatya her zaman örnek olan bir il. AK Parti’nin en güçlü olduğu illerden birisi” dedi.

Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ise “Önümüzde 13 aylık bir süre var. Biz yerel yöneticilerimizi seçerken 5 yıllığına seçtik. Şuanda 4 yıl oldu, daha 1 yıl var. Bu 1 yıllık süreçte hepinizin seçim olmayacakmış gibi çalışacağınızdan kuşkumuz yok. Ancak bilindiği gibi Büyükşehir olmamız nedeniyle belde belediyelerimiz kapanıyor, 13 ilçe ve 1 Büyükşehir Belediyesi için vatandaşlarımız kendi ilçeleri ve Büyükşehir için oy kullanacaklar. Büyük resme bakmamız lazım. Küçük ve sığ düşünmenin kimseye faydası olmayacaktır. Şuanda muhalefetin her icraata karşı çıkmış olduğu gibi Büyükşehir noktasında da aramıza nifak sokmaya çalışacak. Bir takım adımlar atmaya gayret gösteriyorlar. Biz birlik olacağız. Bütün ilçelerde belediye başkanlığını almama gibi bir lüksümüz yok. Bütün ilçeler buna dahil. Kendimiz için değil de, kentimiz için, insanlarımız için adımları atarsak, daha hayırlı iş yapmış oluruz” diye konuştu.

AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, “Önümüzde 2014 yerel seçimleri var. Bu seçimlerini önemini çok iyi biliyoruz. Bu seçimlerin Türkiye için bir milat olduğunu da hepimiz hemfikiriz. 2014 yerel seçimlerinde eğer bizler başarı ile çıkarsak, akabinde cumhurbaşkanlığı seçimi ve daha sonra gelecek milletvekili seçimleri ile birlikte AK Parti’nin hedef olarak koyduğu 2023 vizyonuna emin adımlarla ilerleyeceğimizden hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Biz bu hedefleri yakalayabilmemiz için 2014 yerel seçimleri bunun ilk basamağı” dedi.

Toplantıda yerel seçimlerle ilgili olarak istişare yapıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız