SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Başbakan Çok Çalışsınlar Dedi'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya milletvekilleri, partinin mahalle, köy ve belde temsilcileri ile yemekte biraraya geldi.

Ferhadiye Mahallesi'ndeki Çınar Düğün Salonu'nda düzenlenen yemekli toplantıda konuşan AKP Malatya İl Başkanı Mustafa Şahin, yaklaşan seçim öncesi Parti teşkilatı olarak istişare için biraraya geldiklerini belirterek, "Tüm Türkiye için çok büyük önemi olan bir seçim sürecine girmekteyiz. Genel Başkanımız ve Başbakanımızın dile getirdiği gibi bu dönem ülkenin geleceği açısından çok önemli bir yer tutmaktadır ve biz Malatya teşkilatı olarak üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmeliyiz" dedi.

Milletvekili Mücahit Fındıklı ise, "Bizim öyle bir partimiz var ki, hem dünyada, hem Türkiye'de hem Malatya'da hep başımızı dik tutan liderimiz var. Başımızı dik tutan teşkilatımız var. İnsanlar geçmişi çabuk unutur. 2002'den evvel birçok hükümet geldi geçti. Yaşlı olan kardeşlerimiz bilir. Okullar açıldığı zaman babaları, anneleri, ablaları bir telaş sarardı. Ellerinde liste kitapçı kitapçı dolaşırlardı, bulamazlardı. Hatta bazılarımız kitapları bulup çocuklarımız derslerden geri kalmasın diye diğer illerden, Ankara'dan, İstanbul'dan istetirlerdi. O günlerde birileri çıkıp da bize deseydi ki arkadaş bu büyük bir eziyet. Bir gün öyle bir parti gelecek ki siz böyle şeylerle hiç uğraşmayacaksınız. Çocuklarınız sabahleyin okula gittiğinde eksiksiz olarak müzik kitabından matematik kitabına kadar her türlü kitabı masanın üstünde bulacaksınız deseydi biz buna ne derdik. Ya sen şaşırdın mı acaba bu niye böyle söylüyor derdik. Arkadaşlar gördüğünüz gibi hepsi gerçek oldu ve bunun gibi birçok örnek var.

Hastanelerde rehin kalan insanlar var, yine bize deselerdi bir gün gelecek 18 yaşına kadar Türkiye'de bütün çocuklar kendi nüfus cüzdanıyla gidecekler hastanede tedavi görecekler, ilaç kuyruklarında beklemeyecekler. 2002 yılında bize deselerdi ne derdik? Bu adam kafayı üşütmüş derdik. 2002 yılında öyle bir parti kurdu ki, bu millet ve sizler öyle bir partinin teşkilatının mensuplarısınız ki yalnızca Türkiye'nin umudu değil aynı zamanda Ortadoğu'nun, aynı zamanda Afrika'nın, aynı zamanda dünyada ne kadar mazlum varsa onların sahibi olan bir partiyi kurdunuz. Bunu zirvede tutmak için, çocuklarımız için, Afrika'daki insanlar için, Filistin'deki kardeşlerimiz için bizim boynumuzun borcu, dün bizim ülkemiz için yapıyorduk ama bundan sonra teşkilat faaliyetlerimizi yaparken şunu da unutmayın ki partimize yaptığımız her türlü hizmet, her türlü vazife, her türlü görev aynı zamanda Filistin'deki çocuklara yaptığımız hizmettir. Bunu bu şuurla ele almak zorundayız. Bunu bu duygularla yapmak zorundayız. Çünkü biz bir
inancın mensubu insanlarız. Allah'a inanıyoruz ve ondan başka hiçbir güçte tanımıyoruz" diye konuştu.

"NE KADAR PASLI ÇİVİ VARSA ONLARI TEK TEK SÖKECEK BİR PARTİNİN MENSUPLARIYIZ"
"Bundan sonra da yapacağımız bu ülkeye, bu millete, bu vatanın bütün boyutlarıyla ne kadar çakılmış paslı çivi varsa, elini ayağını tutan, hareket kabiliyetini kısıtlayan, özgürlüğünü kısıtlayan ne kadar paslı çivi varsa onların hepsini tek tek sökecek bir partinin mensuplarıyız" diyen Fındıklı, "Dolayısıyla teşkilat disiplini içerisinde hepimiz birbirimiz arasında kademe koymadan yüreğimizi ortaya koyarak bütün gayretimizle 2011'de yapılacak seçimlerde de AK Parti'yi yalnızca Türkiye'nin değil, Afrika'nın ve Ortadoğu'nun ümidi haline gelmiş AK Parti'yi yine birinci yapmak size nasip olacaktır" şeklinde konuştu.

Milletvekili Öznur Çalık ise toplantıya ayağının tozuyla Pakistan'dan geldiğini ifade ederek, "Size sayın Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül'den ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan selam getirdim. Başbakanımız 'Benim Malatya'ya çok ihtiyacım var, çok çalışsınlar' dedi. Seçimler için durmak yok, yola devam. Hizmette de durmak yok, yola devam" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız