SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Başbakan Çok Memnun Ayrıldı"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:59:25
A- A+ PAYLAŞ

AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı Malatya mitinginin, başta Erdoğan olmak üzere çok beğenildiğini bildirdi ve vatandaşlara teşekkür etti.

AKP İl Başkanlığı'nın konuya ilişkin basın bülteni şöyle:

"AK Parti Malatya İl Başkanı Avukat Bülent Tüfenkci,Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın halka hitap ettiği Malatya mitingini değerlendirerek, ‘‘Malatyalı AK Parti sevdalılarının Başbakan Recep Tayyip Erdoğan sevgisi meydana sığmadı.’’ dedi.

İl Başkanı Avukat Bülent Tüfenkci,AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın halka hitap ettiği Malatya mitingine büyük ilgi gösteren Malatyalılara teşekkür etti. Bülent Tüfenkci, “Malatyalı AK Parti sevdalılarının Başbakan Recep Tayyip Erdoğan sevgisi meydana sığmadı. Malatyalılar her zamanki gibi yine Başbakanını en iyi şekilde bağrına basmış ve mitingimize çok büyük ilgi göstermiştir. Malatyalı hemşehrilerimizin AK Parti'ye olan inancının mitingle bir kez daha ortaya çıktığını görmek başta Başbakanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Bey olmak üzere hepimizi çok mutlu etti. AK Partili olan olmayan herkesin desteğini almak, bizim sorumluluğumuzu ve hemşehrilerimize hizmet azmimizi katlayarak arttırdı. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı görmek, dinlemek ve iktidarına sahip çıkmak için Yeni Belediye Meydanını Malatya'nın dört bir yanından gelerek hınca hıç dolduran tüm hemşehrilerimizin Başbakanımıza gösterdikleri teveccüh için teşekkür ediyoruz.” dedi. 

Tüfenkci,‘‘Malatya’mıza yakışır ve muhteşem heyecanlı,coşkulu kalabalık bir katılımla gerçekleşen bir miting oldu. Miting'den Başta Genel Başkanımız Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm AK kadrolar çok memnun bir şekilde ayrıldı. Bizde Parti Genel Merkezimiz ve Genel Başkanımız tarafından takdirle anıldık. Mitingi çok beğendiklerini ifade ettiler.’’diye konuştu.

Tüfenkci,kendisinin Cuma günü AK Parti Genel Merkezi tarafından düzenlenen ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı toplantıda olacağını da belirtti."

FOTOĞRAF: AKP il başkanı Tüfenkci de, Erdoğan meydana gelmeden önce kalabalığa hitaben bir konuşma yaptı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız