SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başbakan da Aradı

A- A+ PAYLAŞ

Hakkari'de hain mayın tuzağında yaralananlar arasında bulunan 17 aylık minik Zeynep Kurt'un amcasını cep telefonuyla arayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'ne hava ambulansıyla getirilip Ortopedi Servisi Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavi altına alınan Zeynep Kurt isimli bebeği, AKP Malatya milletvekili Öznur Çalık, Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve beraberindeki partliler ziyaret ettiler.

Başhekim Prof. Dr. Ünsal Özgen'in de yer aldığı ziyaret sırasında çocuğa oyuncaklar ve elbise hediye eden AKP Malatya milletvekili Öznur Çalık, Belediye Başkanı Ahmet Çakır, çocuğun amcası Yalçın Kurt'a geçmiş olsun dileklerini iletti.

Yalçın Kurt ise Zeynep Kurt'un annesi ve dayısının aynı minibüste hayatlarını kaybettiklerini, 3,5 yaşındaki ablasının ise her gün sayıkladığını ifade etti.

Bu arada, Çalık aracılığıyla Yalçın Kurt'u cep telefonundan arayıp geçmiş olsun dileklerini ileten ve bir ihtiyaçları olup olmadığını soran Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Zeynep'in babasının ne iş yaptığını sordu. Bir minibüsüyle satıcılık yaptığını öğrenen Başbakan Erdoğan, her konuda yardımcı olacaklarını ifade etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız