SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başbakan da Kabul Etti

A- A+ PAYLAŞ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, terörle mücadele konusunda TBMM'de yapılması düşünülen gizli oturumun tarihini henüz belirlemediklerini söyledi.

Başbakan Erdoğan, grup toplantısından sonra gazetecilerin terörle mücadele konusunda TBMM'de yapılması düşünülen gizli oturumun tarihinin belli olup olmadığı yönündeki sorusu üzerine, "Henüz belirlemedik" yanıtını verdi.

Başbakan Erdoğan ayrıca, Ankara Hava Kuvvetleri Müze Komutanlığı tarafından düzenlenen 12 yaş altı kategorisi Plastik Model Uçak Yarışması'nda dereceye giren, Malatya Sevgi Evleri'nde kalan 3 çocuğu Meclis'teki makamında kabul etti. Erdoğan, yarışmanın birincisi Buse Hanife Altan, ikincisi Tunahan Karaman ve mansiyon alan Kadir Tekedereli ile görüşerek kutladı. Erdoğan, çocukların yarışmaya katıldığı maketleri de inceleyerek kendilerine başarı diledi. Kabulde Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf da hazır bulundu.

ÖZ'E DE GİTTİLER..
Bu arada, TBMM İdare Amiri ve AKP Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz de, Malatya Sevgi Evleri'nde kalan ve 12 yaş altı kategorisi Plastik Model Uçak Yarışması'nda, dereceye girerek birinci olan Buse Hanife Altan’ı, ikinci olan Tunahan Karaman ve mansiyon alan Kadir Tekedereli'yi kabul etti.

Öz, başarılarından dolayı kendilerini kutlayarak, örnek davranışları nedeniyle çocuklara teşekkür etti ve "Sizin başarınız umarım diğer yavrularımız için örnek olur. Ve bu başarılar diğer alanda da devam eder. Sizler sadece Malatya’ya değil, Türkiye’ye de örnek oldunuz. Bu tür etkinliklere ağırlık verilerek bir ok alanda başarı gösterilmesi demek ki zor değilmiş. Derslerle beraber her alanda göstereceğiniz işlerinizde her zaman yanınızda olacağımı vurgulamak istiyorum" dedi.

Oldukça sıcak bir ortamda gerçekleşen görüşme sonrasında Öz, çocukları ödüllendirdi. TBMM’ni gezen çocuklar ziyaretten oldukça memnun bir şekilde ayrıldılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız