SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başbakan Erdoğan Malatya'da

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:20:41
Başbakan Erdoğan Malatya'da
A- A+ PAYLAŞ

Belediye yanındaki alanda toplanan binlerce kişi, güneş altında saatlerce Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı bekledi.

Cumhurbaşkanı adayı olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, belediye yanındaki alanda saat 15.00'den itibaren vatandaşlara hitabedeceği belirtilmesine karşın, Erdoğan'ın uçağı saat 16.19'da Malatya Havalimanı'na indi. İçişleri Bakanı Efgan Ala'nın da eşlik ettiği Başbakan, buradaki kısa karşılama töreni ve dinlenmenin ardından 16.40'ta seçim otobüsüyle il merkezine hareket etti, saat 17.00'de miting alanına geldi. Eşi Emine Erdoğan'ın yanı sıra, Ulaştırma eski bakanı Binali Yıldırım, Ankara Milletvekili Prof.Dr. Cevdet Erdöl, Kadın Kolları Genel Başkanı ve eski bakan Güldal Akşit ile Malatya milletvekilleri de Başbakanla birlikte miting alanında yeraldılar.

Bu arada miting alanı ise öğle saatlerinden itibaren vatandaşlarca dolduruldu. Sıcak nedeniyle vatandaşlar, hortumla sıkılan suyla serinletildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız