SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başbakan Erdoğan Malatya'da..

A- A+ PAYLAŞ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Cumartesi gecesi uçakla Malatya'ya geldi.

Cumartesi günü Trabzon'a giden oradan da Erzurum'a geçen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bu ildeki incelemelerini geç saatlerde tamamladı ve 22.35'de Başbakanlığa ait "Ana" uçağıyla Malatya'ya hareket etti. Başbakanın uçağı saat 23.15'de Erhaç Havaalanı'na indi.

Başbakan Erdoğan ve beraberindekileri Erhaç Havaalanı'nda; Vali Halil İbrahim Daşöz, AKP Genel Başkan Yardımcısı Mir Dengir Mehmet Fırat, AKP Malatya Milletvekilleri, Belediye Başkanı Cemal Akın ile daire müdürleri, partililer karşıladılar.

Başbakan Erdoğan'la birlikte eşi Emine Erdoğan, Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Sağlık Bakanı Recep Akdağ ve eşi, Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan, Başbakanlık Müsteşarı Efgan Ala, AKP Genel Başkan Yardımcısı Necati Çetinkaya, AKP Gaziantep Milletvekili ve Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Şahin, Başbakanlık Sözcüsü Akif Beki'nin de Malatya'ya geldikleri bildirildi.

Başbakan ve beraberindekiler daha sonra karayoluyla il merkezine geldiler. Polisevi önünde bekleyen vatandaşların sevgi gösterisi ile karşılanan Başbakan Erdoğan, burada çocuklara oyuncak dağıttı, bazı vatandaşlarla tokalaştı. Burada toplananlar, "Türkiye seninle gurur duyuyor", "Tayyibe uzanan eller kırılsın" diye slogan attılar.

Polisevi'nde konaklayan Başbakanın, Pazar günü saat 11.00'de AKP Gençlik Kolları'nın Atatürk Spor Salonu'nda yapılacak kongresine katılacağı, daha sonra Kadın Kolları'nın vereceği yemeğin ardından Malatya'dan ayrılacağı öğrenildi.

Bu arada Başbakanın ziyareti nedeniyle çok geniş güvenlik önlemleri alındığı görüldü. Polisevi civarı da trafiğe kapatıldı.

FOTO: Başbakan, Polisevi önünde.. (İHA- Burhan KARADUMAN)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız