SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başbakan Erdoğan'ın Omuzu Çıktı..

A- A+ PAYLAŞ

Yılbaşı tatili için Antalya’da bulunan Başbakan Erdoğan, önceki gün iki oğlu ve damadıyla kaldığı otelde futbol maçı yaparken düştü. Sağ omzu çıkan Erdoğan özel uçakla İstanbul’a getirildi.

Habertürk'ün haberine göre, omzu ve kolu askıya alınan Erdoğan Çamlıca Kısıklı’daki evinde dinlenmeye çekildi.

YILIN son günü 4 günlük tatil için Antalya’ya giden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın önceki gün geçirdiği bir kaza sonucu omzu çıktı. Pazar günü Ankara’ya dönmesi beklenen Erdoğan, programında olmadığı halde cumartesi günü saat 19.45’te Antalya Havalimanı’na geldi ve özel “ANA” uçağıyla İstanbul’a hareket etti. 20.45’te Sabiha Gökçen Havalimanı’na inen Erdoğan, tüm basın mensuplarını atlatarak izini kaybettirdi.

DOKTORU OTURTTU

16 yıl çeşitli kulüplerde futbol oynayan ve bu tutkusuyla tanınan Başbakan Erdoğan cumartesi günü iki oğlu ve damadıyla kaldığı otelin bahçesinde futbol maçı yaparken bir ara dengesini kaybedip düştü. Talihsiz kazaya maruz kalan Erdoğan’a ilk müdahaleyi otelde bulunan doktoru Koray Gürsel yaptı. Erdoğan’ın sağ omzunun çıktığını belirleyen Doktor Gürsel, çıkan omzu yerine oturttu. Dinlenmesi sağlanan Erdoğan birkaç saat sonra kaldığı otelden ayrılarak ailesiyle birlikte Antalya Havalimanı’ndaki özel Ana uçağıyla İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na geldi.

SARGIYA ALINDI

Havalimanından Göztepe’de bulunan Medical Park Hastanesi’ne geçildi ve burada Başbakan Erdoğan’ın kol ve omuz MR’ı çekildi. Yapılan tetkikler ile omuzdaki tahribat belirlendikten sonra Başbakan’ın omuzu iyileşme sürecinin hızlanması ve sabit tutmasını sağlamak için sargıya alındı. Erdoğan daha sonra Kısıklı’daki evine geçti. Pazar gününü Çamlıca Saklıbahçe Konakları’ndaki evinde dinlenerek geçiren Başbakan Erdoğan’ın yeni yılın ilk Bakanlar Kurulu Toplantısı’na katılıp katılmayacağı ise bugün belli olacak.

Attan düştü makam aracında mahsur kaldı

BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanlığı döneminde iki kez yürekleri ağızlara getirdi: Erdoğan, 2003’te Bayrampaşa Şehir Parkı’nın açılışını yaptıktan sonra bindiği atın huysuzlanması sonucu yere düştü. Erdoğan’ı, korumaları hemen yerden kaldırarak manej dışına çıkardı. Erdoğan, olayı yara almadan atlattı.

Başbakan Erdoğan, 2006 yılında da Ankara’da zırhlı makam aracında rahatsızlandı. Otomobilin kapısı otomatik olarak kilitlenince korumaları baygın haldeki Başbakan’ı otomobilden çıkarmak için balyozla aracın camını kırmak zorunda kaldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız