SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Başbakan Esnafa Sahip Çıktı"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:23:35
A- A+ PAYLAŞ

TESK Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Başbakan Erdoğan'ın ahilikle ilgili sözlerine destek verdi. 

Keskin, Başbakan Erdoğan’ın TESK tarafında Ankara’da düzenlenen iftar yemeğine katılarak esnaf ve sanatkarı onurlandırdığını ifade ederek, “Sayın Başbakanımız yaşanan eylemlerden dolayı sıkıntı çeken esnaf ve sanatkarımıza sahip çıkmıştır. Esnafın sofrasını onurlandıran sayın başbakanın özellikle Ahilikle ilgi mesajları çok önemlidir. Sayın Başbakanın, ‘Bu toprakların hamurunda ahilik vardır. Yani kardeşlik vardır, yüzyıllar boyunca esnaf bu kardeşliği nasıl muhafaza ettiyse, nasıl korudu, kolladı ve yücelttiyse bugün de esnaftan, ahilerden, bu kardeşliği korumalarını özellikle rica ediyorum’ sözleri çok anlamlıdır. Esnaf ve sanatkar camiası olarak ahilik kültürüne sahip çıkmaya ve yaşatmaya devam edeceğiz. Türkiye’nin geldiği nokta itibariyle ekonomide, siyasette, sosyal hayatta ihtiyaç duyduğu en önemli sistem ahiliktir. Başbakanımızın ahilik sistemine sahip çıkması esnaf camiasını mutlu etmiştir” dedi.

Keskin, Başbakan Erdoğan’ın çok sayıda bakan ile birlikte katıldığı iftar yemeğinde esnaf ve sanatkar camiasının sorun ve taleplerini aktardıklarını kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız