SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Başbakan Fevkalade Mutlu Ayrıldı'

A- A+ PAYLAŞ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Malatya'daki programında hediye edilen halının kördüğüm olan ipini kestiği çakının çok amaçlı olduğu belirtildi. Bu arada, AKP Milletvekili Mücahit Fındıklı, Başbakanın hafta sonundaki Malatya gezisinden "fevkalade mutlu" ayrıldığını söyledi.

ÇAKIYI ÇIKARDI VE..
Başbakan Erdoğan, Malatya Gençlik Kolları kongresinde kendisine hediye edilen halının üzerindeki ipi, cebinden çıkardığı çakı ile kesmişti. Durumu fark eden korumaları ceplerindeki bıçakları çıkarmaya çalışmış ancak Erdoğan'ın hızına yetişememişlerdi.

AKP İl Başkanı Ahmet Çakır, kendisinin de sahnede olduğu esnada gerçekleşen çakı meselesi ile ilgili olarak, "Başbakan o sırada bize doğru gülümsedi. 'Halı açılsın zamanımız var' talimatını verdi. Sonra elini cebine attı, çok amaçlı bir çakının makası ile kördüğüm olmuş bağlantıyı kesti" dedi.

Erdoğan'ın Malatya programı ile ilgili değerlendirmede bulunan Çakır, Başbakan'ın havaalanı yolu, yeni devlet hastanesi, toplu konut çalışmaları ve duble yol sorunları ile ilgili olarak çalışmaların gözden geçirildiğini belirtip, sorunların üç yıllık bir periyotta çözümlenmesi talimatını verdiğini kaydetti.

FINDIKLI'NIN DEĞERLENDİRMESİ..
Öte yandan AKP Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı, Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın'ı ziyaret ederek bir süre görüştü.

Ziyarette, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Malatya'ya yaptığı ziyaret konuşuldu. Belediye Başkanı Akın, "Başbakanımızın Malatya'ya gelişiyle ilgili yapılan organizasyonda emeği geçen başta milletvekillerimize, AK Parti Malatya teşkilatımıza ve bütün hemşehrilerimize özellikle teşekkür ediyorum. Kendi öz evlatları gibi Başbakanımızı bağrına basan Malatya halkına saygılarımı sunuyorum. Milletvekilime bu organizasyondaki emekleri ve çekmiş olduğu zahmetler için ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

AKP Malatya milletvekili, TBMM Sanayi, Ticaret ve Enerji Komisyonu Üyesi Mücahit Fındıklı ise, Başbakan Erdoğan'ın Malatya'dan fevkalade mutlu bir şekilde ayrıldığını, bu nedenle Malatya halkına teşekkür ettiğini kaydederek, "Bizler Ankara'da Malatya'nın meselelerini takip eden kardeşleriniz olarak kendimizi Başbakanımızın yanında daha yüzü ak olarak görüyoruz. Bunda Belediye Başkanımızın fevkalade büyük emeği geçti. Bundan dolayı teşekkür ziyareti için geldim" şeklinde konuştu.

Fındıklı, "Malatya'ya yapılacak olan 800 yataklı hastanenin yeri ile ilgili olarak Belediye Başkanımız Başbakanımıza bilgi verdiler. Belediye Başkanımızın talimatıyla hastane yapılacak alanın imarla ilgili bütün çalışmaları tamamlanmış, dosyası teknik arkadaşlar tarafından hazırlanmış, bugün o dosyayı alıp Sağlık Bakanlığı’na götüreceğiz. Artık Ankara'daki çalışmaları biz takip edeceğiz. Bu yıl inşallah 800 yataklı hastanenin temelini atmış olacağız. Bu yıl bir hedefimiz daha var. Darende yolundaki bin 800 metrelik tünelin temelini atmak. Bu ikisini de 2008 yılında yetiştireceğiz" diye konuştu

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız