SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başbakan Geliyor

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:11:43
Başbakan Geliyor
A- A+ PAYLAŞ

AKP Genel Başkanı ve Başbakan Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu, Perşembe günü Tunceli'den Malatya'ya gelecek ve partisinin Büyükşehir Belediye binası yanında yapacağı mitinge katılacak.

AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı, Başbakanın Perşembe günü Tunceli'de yapacağı mitingin ardından helikopterle Malatya'ya geleceğini, saat 17.00'de düzenlenecek mitinge katılarak konuşacağını bildirdi. Başbakan Davutoğlu, mitingden sonra Ankara'ya gidecek.

Bu arada, mitinge katılacak Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'ın da Çarşamba gecesi Malatya'ya geleceği öğrenildi.

MİTİNGE DAVET..

Öte yandan AKP Malatya Milletvekili Adayları, Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun Perşembe günü Malatya'da yapacağı miting için, mitinge davet ziyaretleri yaptı.

AKP Genel Başkan Yardımcısı, Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Öznur Çalık, AKP Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Şahin, AKP Malatya Milletvekili Adayları Taha Özhan, Nurettin Yaşar, Bülent Tüfenkci ve Bayram Taşkın, Malatya merkezde esnafları ziyaret ederek, vatandaşları Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun yarın Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin yanında yapacağı mitinge davet etti.

Esnaflarla ve vatandaşlarla bir araya gelen Çalık, esnaflara, "Sizleri mutlaka Başbakanımızın yarın saat 17.00'da Malatya Büyükşehir Belediyesi yanında vereceği mitinge davet ediyoruz" dedi.

ARŞİV FOTO: Davutoğlu'nun Ekim 2014'de Malatya'daki miting konuşmasından

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız