SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başbakan Gezisi Öncesi Özel İlgi..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) başkan ve üyeleri, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği, Malatya İli Mahalle ve Köy Muhtarları Derneği, Gazeteciler Cemiyeti ile Türkiye Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği'ni ziyaret etti. Bu arada, Özel İdare ziyareti sırasında, havaalanı yolunun Özal Köyü'ne kadar olan duble bölümünün Başbakan Tayyip Erdoğan'ın Malatya ziyaretine kadar tamamlanması için çaba gösterildiği de yetkililerce ifade edildi.

ESOB Başkanı Şevket Keskin, Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren ve bazı oda başkanları, toplu halde önce İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Kazgan'ı ziyaret etti. ESOB Başkanı Şevket Keskin, Kazgan'ın Malatyalı olmasından dolayı hizmetlerin artacağı yönünde kamuoyunda bir beklentinin olduğunu söyleyerek, proje çalışmalarına Malatya-Darende Karayolu'nun da alınmasını istediklerini belirtti. Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren de Kazgan'a yeni görevinde başarılar diledi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Kazgan ise, yeni atanmasına karşın Malatya'yı tanıdığını anlatarak, şu anda İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği'nin kurumsal yapılanmasını oluşturmaya çalıştıklarını bildirdi. Yeni bir ekip oluşturarak ilin sorunlarına çözüm bulmak için gayret göstereceklerini aktaran Kazgan, kurum ve kuruluşlarla uyumlu bir birliktelik içinde olduklarını ifade etti.

Köylerdeki su ve yol çalışmalarını Köydes Projesi kapsamında 3 yılda bitireceklerini kaydeden Kazgan, Malatya Erhaç Havaalanı Yolu'nun duble yol olması için Karayolları Müdürlüğü ile yürüttükleri çalışmanın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Malatya'yı ziyaret edeceği 12 Temmuz 2006 tarihine kadar Özal Köyü'ne ulaştırılacağını bildirdi. Havaalanı yolunun iyi bir imaj oluşturması için her türlü çalışmanın yürütüldüğünü ifade eden Kazgan, bu projeye 470 bin YTL kaynak aktardıklarını belirtti.

Malatya İli Mahalle ve Köy Muhtarları Derneği Başkanlığı'na yeniden seçilen Aliseydi Yücekaya'yı da ziyaret eden ESOB Başkanı Şevket Keskin ve beraberindeki oda başkanları daha sonra, Malatya Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti. Malatya'da yerel basının Malatya'nın meselelerine sonuna kadar sahip çıktığını söyleyen Keskin, tüm basın mensuplarına teşekkür etti.

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman ise, mahalli basının yaşamasında esnaf ve sanatkarların büyük desteği bulunduğunu söyleyerek, yerel basına destek olan esnafa teşekkür etti. Cemiyeti ziyareti sırasında Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren, İstiklal Marşı'nın yazılı olduğu bir tablo hediye etti.

ESOB heyeti, Türkiye Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği'ni de ziyaret ederek, son seçimde yeniden başkanlığa getirilen Mustafa Eren'i tebrik etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız