SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başbakan Gözden Çıkarmış!

A- A+ PAYLAŞ

AKP Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın "Yollarımızı ayıracağız" dediği isimlerle ilgili kulisler.. Bir haber sitesindeki iddiaya göre, bu isimler arasında iki de Malatya Milletvekili bulunuyor.

aktifhaber.com adlı internet sitesinde "Kulislerde Adı Geçen Süpriz AKP'liler" başlığı altında yayınlanan iddia şöyle:

BAŞBAKAN ERDOĞAN’IN GÖZDEN ÇIKARDIĞI AKP’Lİ MİLLETVEKİLLERİ…

Kulislerde dolaşan bir diğer iddia ise, Başbakan Erdoğan’ın yeni dönemde gözden çıkardığı milletvekilleri. Erdoğan’ın geçtiğimiz günlerde gazetecilere, ‘bizi zorda bırakan vekillerle yollarımız ayrılacak’ açıklaması. Erdoğan bu mesajı hangi vekiller için verdi? Yeni dönemde ‘üzeri çizilen’ AKP’li vekiller kim?

Kulislerde ‘üzeri çizilmiş vekiller’ olarak isimleri dolaşan milletvekilleri arasında şu isimlerin olduğu iddia ediliyor:

1-Mersin Milletvekili Kürşat TÜZMEN

2-Zonguldak Milletvekili Köksal TOPTAN

3-İstanbul Milletvekili Edibe SÖZEN

4-Afyonkarahisar Milletvekili Halil AYDOĞAN

5-Kırıkkale Milletvekili Vahit ERDEM

6- Ankara Milletvekili Haluk Özdalga

Malatya Milletvekilleri:

7- Mücahit FINDIKLI

8- İhsan KOCA"

Söz konusu kulis yazısındaki iddialara karşın, Mücahit Fındıklı ve İhsan Koca'nın önümüzdeki dönemde yeniden aday olmayı düşünmedikleri de Malatya kulislerinde bir süredir konuşuluyordu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız