SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Başbakan Hediye Verdi"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:38:59
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık ve AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, belediye başkanı ve partili yöneticilerle birlikte Yeşilyurt ilçesine bağlı Kuyulu, Gözüne ve Görgü köylerini ziyaret etti.

AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, AKP’nin hizmet partisi olduğunu ve millete hizmet için iktidarda olduğunu ifade ederek, “Kesinlikle hizmetler kişilere bağlı değildir. Kişilerle kaim olmaz. Bugün biz varız diye bu hizmetler gelmez, biz olmasak da bu hizmetler gelir. Bu bir genel hükümet politikasıdır. Bu AK Parti’nin rotaya koyduğu topyekun kalkınma ile ilgili hizmet yarışıdır. Arkadaşlarımızın, vekillerimizin, bizlerin fonksiyonu bu hizmetleri takip etmek. Adil olmak zorundayız. Ama bu hiçbir zaman şunu getirmemeli. Yapmayandan hesap soramayız veya sormayız diye bir konumda da değiliz. Sabrederiz, hesabını da en güzel sorarız” dedi.

Tüfenkçi, bütün Malatya’yı bu dönemde planlamaya başlayacaklarını belirterek şunları söyledi: "Başbakanımız gerçekten Malatyalıya çok güzel bir hediye verdi. Nedir? Büyükşehir yasası. Büyükşehir yasasını muhalefetin diretmesiyle, biz mücadele ede ede 16 günde Meclis’de çıkarttık” 

Milletvekili Öznur Çalık da, hizmet için yola çıktıklarını belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: "Allah’a hamdolsun, başımız dik sizin yanınıza geliyoruz. Bugün Yeşilyurt, Malatya’nın metropol ilçesi oluyor. Köyler ise mahalle oluyor. Biz bunu yaparken, köylerin bütün haklarını koruduk. Köylerin meralarını ve kışlaklarını da koruduk. Büyükşehir ile birlikte kanalizasyon ve yol için artık rica ve minnetle değil, artık görev bilinci ile yapacak bir ilçe belediye başkanı ve ilçe meclis üyelerimiz ve büyükşehir belediye başkanlarımız ve meclis üyelerimiz olacak. Alt yapının hesabını biz büyükşehire soracağız. Büyükşehir buranın alt yapısını tamamlamak zorunda olacak. Malatya merkezde nasıl prestij yollar yapılıyorsa, caddeler, kaldırımlar, asfaltlar yapılıyorsa, köylerimiz de bu hizmetlerden yararlanacak” 

Çalık, muhalefet partilerini köylülere şikayet ederek büyükşehir yasasına karşı çıktıklarını söyledi. Çalık ve Tüfenkçi, köylerde sorunları dinleyerek sohbet ettiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız