SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başbakan: Her Kürtaj Bir Uludere'dir

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:50:30
Başbakan: Her Kürtaj Bir Uludere'dir
A- A+ PAYLAŞ
 
Partisinin Kadın Kolları Kongresinde kürtaj konusunda çarpıcı açıklamalar yaptı.
 
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, sezaryen ve kürtaja karşı olduğunu "Her kürtaj bir Uludere'dir " ifadesiyle bir kez daha dile getirdi.
AK Parti Kadın Kolları Kongresi’nde konuşan Başbakan, “Ben sezaryenla doğuma karşı olan bir Başbakanım . Ve ben bunların planlı yapıldığından özellikle planlı yapıldığını biliyorum. Ve bunun bu ülke nüfusunun artmaması için atılan adımlar olduğunu biliyorum. Bunun bir taraftan da kendilerine mali kaynak teşkil etmesi için atılan adımlar olduğunu biliyorum” dedi.
 
“Bu Milleti Dünya Sahnesinden Silmek İçin Sinsice Bir Plan”
 
Başbakan Erdoğan, bu yöntemlerle bir ülke nüfusunun "dondurulduğu"nu ifade ederek, şöyle devam etti:
“Kürtajı bir cinayet olarak görüyorum. Ve bu ifademe karşı çıkan basın mensuplarına sesleniyorum. Yatıyorsunuz, kalkıyorsunuz ‘Uludere’ diyorsunuz. Her Kürtaj bir Uludere'dir diyorum.. Anne karnında bir yavruyu öldürmenin doğumdan sonra öldürmekten ne farkı var soruyorum sizlere. Ve bunun mücadelesini de hep birlikte vermeye mecburuz. Ve bu milleti dünya sahnesinden silmek için sinsice bir plan olduğunu bilmek durumundayız. Bunun için de bu milletin çoğalması için asla bu oyunlara pirim vermemeliyiz. Bu millet muassır medeniyetleri seviyesine çıkmalıdır. “

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız