SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başbakan Malatya'ya Geliyor

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:37:06
Başbakan Malatya'ya Geliyor
A- A+ PAYLAŞ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 17 Mayıs günü Malatya’ya geleceği ve çeşitli programlara katılacağı bildirildi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 2014 Mart ayı yerel seçim teşekkürü ile Gençlik Şöleni kapsamında 17 Mayıs Cumartesi günü Malatya’ya geleceği belirtildi.

AKP Genel Merkez Gençlik Kolları’nın her yıl farklı bir ilde düzenlediği Gençlik Şöleninin bu yıl 17 Mayıs Cumartesi günü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla Malatya’da gerçekleşeceği ve şölene farklı ülkelerden yabancı gençlerinde katılacağı ifade edildi. Ayrıca Başbakan Erdoğan’ın aynı gün Malatya’da bir dizi ziyaretler ve açılışlarda da bulunacağı da öğrenildi.

AKP Gençlik Şöleni önceki yıllarda Ankara, Samsun, Gaziantep, Bursa, Antalya, Van, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Kocaeli ve Trabzon’da düzenlemişti.

Bu arada, Başbakan Erdoğan yerel seçimlerde en coşkulu mitinglerinden birisini Malatya’ya gerçekleştirmiş ve Malatya’da AKP yüzde 61.8 oranıyla başarı sağlayarak büyükşehir Belediyesi ile 11 ilçe belediyesini kazanmıştı.

Başbakan Erdoğan’ın Malatya’da yeni proje müjdesi vermesi de bekleniyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız