SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Başbakan Özel Gönderecek"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:02:19
A- A+ PAYLAŞ

Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, “Sayın Başbakanımızın talimatıyla ilçede ihtiyaç olan kentsel dönüşüm çalışması başlatılacak” dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 22 Eylül tarihinde Malatya’nın Darende ilçesi ziyaretini değerlendiren Belediye Başkanı İsa Özkan, “Başbakanımız Darende'de kendine yakışır bir şekilde 10-15 bin civarında bir kalabalıkla bir ilçede karşılanması mutlaka kendini de çok mutlu etmiştir. Memnun ayrıldı. Tabi ki Darende’ye birkaç tane de eksik olan hizmetlerimizi talep ettik sağ olsunlar kendilerinden sonra ilgili birimlerin yetkilileri ilçemize gelerek fizibilite çalışmalarını yaptılar ve süratle Başbakanımızın talimatlarına uygun olarak çalışmalar başlatılmıştır” ifadelerini kullandı.

Başkan Özkan, açıklamalarını şöyle sürdürdü:

“Darende'de bir kentsel dönüşüm çalışması var. Biz 2010 yılında çalışmalarını yapmıştık ama imkansızlıklardan dolayı bunu gerçekleştirememiştik. İnşallah Başbakanımızın sayesinde Darende’de kentsel dönüşümü yılda ortalama 500 bin turist gelen bir ilçede mutlaka bu kentsel dönüşümün oluşması lazım. Bunun içinde başbakanımıza özel olarak Darende adına teşekkür ediyoruz. Çünkü Darende'nin en önemli problemlerinden biride çarpık yapılaşmaydı. Kaymakamlık binamızın yenilenmesi için çalışmalar yapılıyor 2013 yılı içerisinde inşallah yapımına başlanmasını hedefliyoruz. İlçemizdeki Bekir Ilıcak MYO'nun yurt eksiği vardı. Onunla ilgili görüşmelerimizde devam ediyor. Başbakanımızla görüşmemizde de Darende’ye yakışır bir imam hatip lisesi yapılması gündemimizde. Okulumuzun projesini Sayın Başbakan kendi özel göndereceğini bizlere söyledi. Bu arada Darende'de 60 yıldır geleneksel Zengibar karakucak güreşlerinin yapıldığı Türkiye de Karakucak güreşlerinin en büyüğünün yapıldığı ilçemizde güreş sahamız yetersizdi bununla ilgili onarım ve yenileme çalışmaları da yapılmaya başlandı.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız