SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Başbakan Suç İşletti'

A- A+ PAYLAŞ

MHP il Başkanı Ömer Ekici, AKP Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Malatya gezisini değerlendirdi. Ekici, memurların yanı sıra öğrencilerin de miting alanına getirtildiklerini iddia etti.

Ekici konuya ilişkin şunları söyledi:

"Seçim propagandası yapmak amacıyla Malatya da mitinge katılan Sayın Başbakan siyasi parti lideridir.

Propaganda sürecinin başlaması ile birlikte Başbakan sıfatını bir kenara bırakarak genel başkan sıfatını kullanmak durumundadır.

Aksi takdirde seçim yarışı adil ve eşit olmayacaktır.
Üzülerek gördük ki Sayın AKP Genel Başkanı törenlere ve mitinglere Başbakan olarak katılıp, devlet kurumların da çalışan memur, bürokrat, daire müdürlerini de katarak suç işlediği gibi devlet memurlarına da suç işletmiştir.

Daha üzücü olan Milli Eğitim Müdürlüğü vasıtası ile öğrencilerimizi de kalabalık görünsün diye miting alanların da kullanma aczini göstermiştir.

Sayın Başbakan dün, Başbakan olarak yaptığı miting te Malatya için Malatyalı için hiçbir vaatte bulunmadığı gibi gittikçe ağırlaşan ekonomik krizle ilgili de hiçbir öneri önlem söylemedi ve Türkiye ‘nin nerden nereye geldiğini söyledi halbuki Malatya’nın bir yerden bir yere geldiği yok bir yerden bir yere gelenler sadece kendi çocukları ve yakın çevreleri olmuştur.

Milli gelirir iki katına çıkardıklarını söylüyor vatandaşa yansıyan hiçbir mili gelir artışı yok bu artışta kimlerin milli geliri paylaştığını da açıklamalıydı.

Duble yol diyor Malatya ya 5 yıldır hangi duble yol hizmete girdi çok kısa havalanı yolu dışında zaten diğer güzargahlar sizden önce başlatılmıştı ama 6 buçuk yıldır hala adım adım ilerliyor bu gidişte zaten yapımını siz görmeyeceksiniz. Bundan böyle Malatya’nın hamasi nutuklara karnı tok 29 Martta Sokak ağzı ile konuşanlarla kavga edenlerle hesaplaşacak onların gerçek yüzlerini deşifre olduğunu ispatlayacak maskeleri düşmüştür. Kavgadan mağduriyetten beslenmeyecekler.

Bir hatırlatma da değerli hemşerilerime yaparak onlara bir çağrı da bulunmak istiyorum. Liderlerin devlet adamlığını, devlete, hukuka, etik kurallara saygı ve liyakatini iyi değerlendirerek mukayese ederek 29 Mart’ta sandıkta gereğini yapmalarını istiyorum.

2002’ de Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli, seçim mitingleri için Malatya’ya geldiğin de arıtma tesisinin tamamlandığı ve açılışının yapılması ısrarla istendi.
Fakat Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli “Kesinlikle olmaz” dedi.

Şehir merkezinde, yol üzerinde Yeşiltepe Ergenekon Üst Geçidini tamamladık bari onun açılışını yapın dendiğinde;
“Hayır, arkadaşlar onlar kamu yatırımıdır, kamunun yaptığı hizmettir. Ben bugün Burada Başbakan Yardımcısı olarak bulunmuyorum. Ben bugün burada seçim propagandası yapmak amacı ile MHP Genel Başkanı sıfatı ile bulunuyorum” demiştir.

İşte Devlet Adamlığı, İşte Sayın Devlet Bahçeli…

Boş seçim açılışları ile devleti kullanma sorumsuzluğunun örneği işte Sayın Tayip Erdoğan.."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız