SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başbakan Tatlıses'i Ziyaret Etti..

A- A+ PAYLAŞ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, hastanede ziyaret ettiği sanatçı İbrahim Tatlıses’i çok iyi gördüğünü belirtirken, milletvekili adaylığı ile ilgili olarak, "Ben şimdi müracaatını aldım" dedi.

Erdoğan, Tatlıses’i, uğradığı silahlı saldırının ardından tedavi gördüğü Acıbadem Maslak Hastanesinde ziyaret etti.

Yaklaşık 20 dakika süren ziyaretin ardından Başbakan Erdoğan, gazetecilere yaptığı açıklamada şunları ifade etti: "İbrahim beyi, doğrusu çok çok iyi gördüm. İyi bir muhabbetimiz oldu.

Yarın Adana’ya gideceğimi söyleyince Adana konuşmamı da istedi. Bugün de zaten bulunduğu yoğun bakımdan bir üst odaya geçecek. Bu da tabii doktorlarımızın, daha iyiye gittiği tespitiyle yukarıdaki odaya çıkarmaları anlamına geliyor.

Dolayısıyla, öyle zannediyorum ki çok kısa bir süre içerisinde de her halde fizyoterapi tedavileri de netice verecek. Zaten sağ tarafında herhangi bir şey yok. Birazcık solda var. Bunu da aşacağı kanaatindeyim. Yani konuşmasında, şunda, bunda filan herhangi bir şey yok. Ben, hafızasını gayet iyi gördüm." Erdoğan, gazetecilerin "Neler konuştunuz?" sorusu üzerine, "İşte diyorum ya aramızdaki muhabbeti..." diye yanıtladı.

Başbakan Erdoğan, "İbrahim Tatlıses’in AK Parti’den aday gösterecek misiniz?" sorusunu ise "Ben şimdi müracaatını aldım" diye yanıtladı.

Gazetecilerin "Adayınız olacak diyebilir miyiz" sorusu üzerine de Erdoğan, "Müracaatını aldım" sözünü tekrarladı.

Başbakan Erdoğan’ı hastaneden, İbrahim Tatlıses’in büyük oğlu Ahmet Tatlı ile küçük oğlu İbrahim Tatlıses elini öperek uğurladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız